Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. -ot nem lehet...

Missed ab. -ot nem lehet elkerülni? Marmint inkabb a termeszetre bizni?!

Figyelt kérdés

Ma azt mondta az orvosom hogy valsz jövő kedden missed ab. "Élő embrio" van a papirra irva (miert???) de 6 nap alatt nem nőtt egy mm-t sem. 6 hetes körül vagyok.

Nem vagyok otthon a temaban de szivesebben biznam a termeszetre mint muszerekre. Tudom van veszelye de van a mutetek is, es azoktol nagyon felek (nem a fajdalomtol). Ha nem tisztulok teljesen akkor persze fejezzek be, de igy van esely hogy kitisztul es szerintem a vegeredmeny ugy "jobb" mint muszerrel. Mi a velemenyetek?

Nem verzek nem gorcsolok faj a hasam de inkabb kozepen, nem a mehemnel.

2012. dec. 27. 18:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben hogy beulok forro vizbe... De nem merem. Mert mi van ha csoda lenne es par nap mulva rendbe lenne, en meg most artok... De a kovetkezo vizsgalat mar a mutet elott lesz csak szabvany uh es ha nincs csoda nem mondhatom hogy bocs most inkabb hazamegyek es beulok a vizbe.
2012. dec. 27. 21:23
 22/38 anonim ***** válasza:
Én is úgy értettem, hogy van szívhang. Akkor írják azt a papírra, hogy élő embrió. Ezek után nem lennék biztos a dokiban, és ezért is megnézetném mással. Ha nem él a baba, akkor műtétre mennék, mert ha nem ürül ki rendesen abból később problémák lehetnek. Sajnálom ha így alakul, de akkor jobb túllenni rajta.
2012. dec. 27. 21:24
 23/38 A kérdező kommentje:
Ha megindulna a veteles nyilvan elmennek kontroll uh-ra de ugy van esely hogy nem kell muszer. Ha szerencsem van. Ha nincs szerencsem akkor ugyanott tartok h befekszem mutetre. De ha kicsi esely is van hogy nem kene az jobb lenne. (Nem a fizikai fajdalom miatt sot, az altatasban nem faj de inkabb megszenvednem mint muszerek). Felek a szovodmenyektol.
2012. dec. 27. 21:32
 24/38 anonim ***** válasza:

Vagy valami nagy félreértés volt, vagy a doki elírta a leletedet (erre tippelnék), ugyanis azt, hogy "élő embrió", csak akkor írják rá a leletre, ha VAN szívműködés.

Egyébként nekem is volt missed ab-om a 9. héten, kértem egy hét haladékot, én is szerettem volna, ha inkább a természet "intézi" el. Próbáltam gyógyteákat, forró vizet, mindent, de nem történt semmi, műtét lett a vége.

2012. dec. 28. 01:56
 25/38 anonim ***** válasza:

Te is érzed,hogy várnod kell még! Ne hagyd,hogy egy doki befolyásoljon,Nekem az a tapasztalatom,hogy mindegyiknek más az elve,ha elmész máshoz,az lehet mást mondd.Nekem sem mindig egyezett a nézetem a dokiéval... Ki kell állni Magadért,nem "csak" testi,de lelki szempontból is.

Egyébként meg csak Nekem furcsa,hogy 1hét alatt muszály méretbeni különbséget látni!? Olvastam már itt gyakon,hogy két vizsgálat között nem volt mm különbség és itt nyugtatták a Kismamát,hogy az ultrahang sem hajszálpontos és hogy erre nem kell adni stb.Most Én nem kecsegtetni akarlak,de biztos ami biztos,ahogy más is leírta,majd ha Te 100%-nak érzed,majd akkor vállalsz műtétet s ennyi.Nem?

2012. dec. 28. 11:08
 26/38 A kérdező kommentje:

Itt ülök es egy masik orvos varojaban varok aki semmit nem tud az elozmenyekrol. Nem is tudom mennyit mondjak?! Annyit hogy terhes vagyok kb 6-7 hetes nezzuk meg, vagy mondjam hogy mult het penteken volt 4,5 mm es szeretnem latni hogy minden rendben van-e mert picit fajt a hasam.

????

2012. dec. 28. 11:20
 27/38 anonim ***** válasza:
Mond el neki, mikor mekkora volt a baba. Jaj mindenképp írd meg mizu, remélem megtörténik a csoda, és nekem is esz egy jó napom. Sok szerencsét:)
2012. dec. 28. 11:31
 28/38 A kérdező kommentje:

Sajnos ugyanazt állapította meg meg mint a másik orvos. :( a csoda elmaradt. :( Jövő héten megmütenek. Most már attól a lamináriától félek csak.

Köszönöm Nektek a sok bíztatást de most már úgy érzem tényleg el kell kezdenem engedni. Persze nehéz nagyon, de bízom benne hogy a természetnek és a Jóistennek megvolt erre az oka.

2012. dec. 28. 13:58
 29/38 anonim ***** válasza:

Együttérzek veled, tudom ez nem segít. Mint írtam nekem júliusban volt. Nekem egyáltalán nem fájt a laminária. Pedig aztán be voltam én is tőle ... de rendesen. Remegtem mint a kocsonya. Felfeküdtem az ambulancián, hogy feltegyék, aztán szóltak, hgy ok készen van. Én meg: "Ennyi volt? " És hatalmas megkönnyebbülés... Mert nem is érztem semmit. És én is attól féltem a legjobban.

Esetleg vedd igénybe azt a forró fürdőt, mert ha megindul magától, csak egy picit is, akkor elkezd nyílni a méhszáj. És úgy még kissebb az esélye annak, hogy fájdalmas legyen.

Kitartás! Gondolok rád.

2012. dec. 28. 14:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Ja 5#-ös voltam
2012. dec. 28. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!