Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. -ot nem lehet...

Missed ab. -ot nem lehet elkerülni? Marmint inkabb a termeszetre bizni?!

Figyelt kérdés

Ma azt mondta az orvosom hogy valsz jövő kedden missed ab. "Élő embrio" van a papirra irva (miert???) de 6 nap alatt nem nőtt egy mm-t sem. 6 hetes körül vagyok.

Nem vagyok otthon a temaban de szivesebben biznam a termeszetre mint muszerekre. Tudom van veszelye de van a mutetek is, es azoktol nagyon felek (nem a fajdalomtol). Ha nem tisztulok teljesen akkor persze fejezzek be, de igy van esely hogy kitisztul es szerintem a vegeredmeny ugy "jobb" mint muszerrel. Mi a velemenyetek?

Nem verzek nem gorcsolok faj a hasam de inkabb kozepen, nem a mehemnel.

2012. dec. 27. 18:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Gondolom azért van a leleten az, hogy élő, mert él, de nem fejlődik. Én is a természetre bíznám a helyedben, de van olyan amikor egyszerűen nem ürül ki.

Nagyon sajnálom:(

2012. dec. 27. 18:48
 2/38 anonim ***** válasza:

Ha él az embrió, mindenképp várnék még. Nem is értem ezt. Volt szívhang?

Én amikor először voltam orvosnál nem volt szívhang, sem embrió, csak petezsák. 2 héttel később sem változott semmi, és mondta, hogy lehet missed ab lesz, de még várunk. Mikor újra mentem már volt szívhang. :)

2012. dec. 27. 18:49
 3/38 A kérdező kommentje:

Eddig szepen nott a petezsak minden benne volt ami kell. Mult penteken volt 4,5 mm embriom. Ma lattak ujra, ugyanakkora.

Keddre hivtak mutetre.

Nem tudom mit csinaljak? Sokkal jobban "szeretnem" ha kiurulne magatol mint a mutetet!!! Szabad varni erre vagy mit csinaljak???

Meg lelkileg sem lenne ANNYIRA fajo ha latnam a termeszetet dolgozni mint hogy bemegyek es onszantamol felfekudni az asztalra. Igy el sem tudom engedni... De most maradjunk a lenyegnel mert ujra sirok. Mit csinaljak? Ha el kell mennie kenytelen vagyok elengedni de nem birok odamenni amikor semmi panaszom!!!

2012. dec. 27. 19:04
 4/38 anonim ***** válasza:

Várj még!

Én szorítok, hogy jól legyen minden...

Egyébként miért kell ilyen gyakran menj UH-ra?

2012. dec. 27. 19:13
 5/38 anonim ***** válasza:
73%

Megértelek. Panaszom nekem sem volt. A 8 hetes UH volt 17,5 mm,szívhang, minden oks. Majd a 11+4 naposon 14 mm... Semmi de semmi panaszom volt. De egyértelmű volt, hogy ez nem normális. Persze szívhang sem volt. Én viszont megőrültem a tudattól, hogy egy "hulla" (bocs de akkor így éreztem) van bennem.. Legszívesebben kirugdaltattam volna magamból, dühös voltam, hogy bennem van, és hogy nem tudom onnan kitakarítani azon nyomban. Pénteken állíptották meg, keddre kellett műtétre mennem. Szombat este kezdett véres maszat jönni.. teljesen bepánikoltam, sírógörcsöt kaptam.. Gyűlöltem, hogy bennem van... Ez júliusban volt... Most 8 hetes vagyok... Nem tudom mivel űzzem el a szorongásom .. annyira félek, hogy ha megint megyek akkor megismétlődik.. egyáltalán nem vagyok boldog várandós, rózsaszín ködben.. :( Legszívesebben a következő 8 hónapra kikapcsoltatanám az agyam... Ha gondolod, egyszerűen mondd le a műtétet, s várj még 1 hetet. Vannak csodák. Pont múltkor volt egy hölgy a TV-ben ugyanez volt a diagnózis, mint ami itt neked. 2 hetet húzta, majd mikor ment a műtétre, az ellenőrző ultrahangon volt szívhang.

Kitartás!!!!

2012. dec. 27. 19:22
 6/38 A kérdező kommentje:

Holnap kell mennem vervetelre.

Kedden a mutet elott megneznek. Vagy ne menjek el? De akkor hogy fog kiderulni? Maganorvoshoz jarok aki a korhazban elvegzi a mutetet. Most menjek bizonyossagert egy sztk-ba??? Meg ha forditva lenne...

A doki latott 3 hete aztan 1 hettel kesobb vereztem szex utan ezert neztek meg. Ra egy hetre a dokihoz mentem(ket hetre hivott).!A kovetkezo vizsgalat volt ma, a negyedik, szivhangot hallgatni mert mar biztos lesz... Ezzel szemben nem nott semmit.

2012. dec. 27. 19:23
 7/38 anonim ***** válasza:
Várj még. Beszéld meg a dokival.
2012. dec. 27. 19:35
 8/38 anonim ***** válasza:
nekem is volt tavaly missed ab-om es csak petezsak volt es az nolt.2x mutottek miatta mert bent maradt valami. ma 21+3hkm:)
2012. dec. 27. 19:38
 9/38 anonim ***** válasza:
utolso vok.es a 6heten megalapitottak h elhalt es a 11hetig vartam es akkor sem volt semmi bent sajnos. szerintem1-2hetet varj.
2012. dec. 27. 19:41
 10/38 anonim ***** válasza:

Látod a #9-es is várt majd 5 hetet. Sztem nyugodtan mondd meg a dokinak, hogy te még bízol. Ha meg elindul magától, akkor legalább úgy lesz ahogyan szeretted volna.

#5-ös voltam.

2012. dec. 27. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!