Sos! Mit csináljak, ügyelet vagy mi?
kb 20 perce elkezdtem szédülni, meg elhomályosodott minden. ez elmúlt, most viszont zsibbad az arcom a szám, és a kezeim, ezen felül semmi erő nincs benne. olyan furcsán érzem magam. szerintetek menjek dokihoz, vagy mit csináljak?
egyáltalán ez mitől lehet?
30 hkm
már kezd jobb lenni, a zsibbadás elmúlt, nem is szédülök már annyira. valószínűleg a vérnyomásom, vagy a cukrom esett le. ittam egy nagy pohár hideg limonádét is, szerintem segített az is.
holnap esedékes a doki amúgy is, ha ma már nem jelentkezik ez, akkor holnap rákérdezek. ha ma még egyszer előjön, akkor megyek az ügyeletre.
köszönöm a válaszokat! :)
nem bántottál meg, nem vagyok az a sértődős típus, még terhesen sem :) csak így írásból nem lehet érezni a hangsúlyt :)
még egyszer köszönöm mindenkinek, már teljesen elmúlt :)
HelloSzia!
Nekem pont ezekkel a tünetekkel (plusz fejfájás) jelentkezett 14-éves koromban egy olyan súlyos betegség (a semmiből) ami miatt lebénult a jobb felem és ujra kellett tanulnom járni beszélni és egy az egybe kettétörte az egész életemet. Persze arról már csak én tehetek hogy most lassan 30 évesen is vannak ebből viszamaradva tünetek mert leszartam még anno a gyógytornát... szoval nem a para véget de én elmennék kivizsgáltatni magamat mert ... ki tudja ... jobb ha feleslegesen izgul az ember mint ha leszarja 1 komoly megelőzhetö betegség kezdeti tüneteit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!