Ügyelet, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
3x2 utrogestant,meg 3x1 rutascorbint szedek csütörtök óta.Ami szerintem nem igazán akar hatni órákig nincs folyás aztán megint és sötétedik,az előbb már egy pici vér is jött.Múlt héten már voltam az ügyeleten vasárnap akkor még csak nagyon gyenge volt a barnázás.Eléggé lekezelőek voltak és nem csináltak semmit.Nincs értelme bemenni megint ugye?Hét hetes terhes vagyok.2012. nov. 24. 16:36
1/11 anonim válasza:
Ha vérzel, akkor persze hogy van értelme!!! Mondd el a panaszaidat, de ez nem normális, te is tudod!
2/11 anonim válasza:
szerintem is menj be..inkább feleslegesen..
4/11 anonim válasza:
nekem 9 hetesen volt egy csepp vérzésem, pont mikor meg kellett volna jönnie. sejtettem hogy lehet ahhoz van köze de akkor is bementem. ne foglalkozz vele ha bunkók, igenis menj be, a gyerekedről van szó. velem is bunkók voltak, de nem érdekelt. pedig a szívemre veszek mindent de a baba az első.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem mentem be mert utánna teljesen eltünt a barnázás.Ma reggeltől viszont megint barnázok.Attól tartok többet ártanék ha bemennék.Múlt vasárnap mimkor bementem tök bunkó rezidenst fogtam ki,aki ráadásul tök erősen nyomkodta a hasam.Azt mondta akkor jöjjek ha ömlik belőlem a vér.Szerintem jobbat teszek ha pihenek itthon,mint hogy erősen összenyomkodja valaki a hasam.Hétfőn megyek az sztk-ba.Bár mára kezd elfogyni a reményem mert csütörtök óta napi 3x2 utrogestan-nak már kellett volna hatnia.A doki mondta ha génhiba nem fog hatni.Remélem nem kezdek el vérezni nem akarok az ügyeleten kikötni.
2012. nov. 25. 11:53
8/11 anonim válasza:
szia! mi újság azóta? hogy vagy?
9/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Péntek szombatra elmúlt.Vasárnap újra kezdődött és erősödött.Hétfőn elmentem az szkt-ba megnézték uh a pici szépen fejlődik.A barnázás tart és volt nagyon pici vér.Arra gyanakszom hogy a mensi ideje miatt jött vissza pont vasárnap.Remélem elmúlik.Azt mondták akkor menjek ha erős vérzés van.Szigorúan fekszek bár a doki nem mondta.Szedem az utrogestant 3x2,és rutascorbint és reménykedek.Szerintem a kórházba se tudnának többet tenni.Ott még stresszelném is magam,meg csak össze vissza nyomkodnák a hasam.Inkább itthon fekszek egész nap.Csakc-re kelek fel.Ha hétvégére elmúlt a gyógyszertől most is el kell tünni a folyásnak.
2012. dec. 5. 18:10
10/11 anonim válasza:
remélem minden okés lesz, pihizz sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!