Tényleg igaz, hogy felesleges megvenni előre a mellszívót, tejtárolót, stb?
Felesleges. Én egyiknél sem vettem és nem is volt rá szükség.
De ha megnyugodsz tőle, akkor vegyél.
Én a tápszerrel voltam így, pedig tudtam szoptatni. Addig idegeskedtem, hogy mi van ha hirtelen elmegy a tejem, hogy vettem egy dobozzal. Aztán mindkétszer elajándékoztam,:S
Szerintem nem vesztesz semmit, ha nem áll otthon a szekrényben. Nézd ki milyen márkát, melyiket vennéd, és a családból valaki ha szükséges egy pár órán belül beszerzi.
Ma már mindent mindenhol lehet kapni, így nem probléma, az üzletek mindig nyitva vannak. (kivéve az a pár ünnep...)
Én fejtem ugyan, de csak azért, mert a baba születése után 2 hónappal tervezett műtétem volt, és a kórházi tartózkodásra raktároztam.
Amúgy nem fejtem volna egy ml-t sem.
Ha tudsz járj utána, hogy a kórházban adnak-e ha pl este-éjjel belövellne a tejed. Mert valóban felesleges sok pénzkidobás ha nem lesz rengeteg tejed, vagy nem indul meg...
Én vettem, de elfelejtettem bevinni a kórházba :( Éjjel belövellt a tejem (mellszívót nem kaptam a kórházba) reggelre vért izzadtam annyira fájt (babócám nem volt éjjel velem) az ágy csupa tej volt....az hogy mennyire szükséges változó! Nekem kb 2 hónapig kellett mert hiába volt kis feneketlen gyomor a lányom, rengeteg tejem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!