Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik mellszívót ajánlja?

Tibor215321 kérdése:

Ki melyik mellszívót ajánlja?

Figyelt kérdés

-van a hagyományos régi üvegből végén narancssárga gumigömb

-medela elektromos

-avent kézi

És fontos az elektromos ne legyen hangos.

2012. okt. 19. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem 2 gyerekem van, most a 3-al vagyok terhes.

Avent elektromos volt nekem, én nekem az nem nagyon jött be. Én a hagyományos üvegre esküszöm. Kíméletes volt, és gyorsan ment a fejés.

2012. okt. 19. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem medela elektromos volt, én nagyon szerettem, és nem volt hangos. 20-ért vettem,és mikor nem szoptattam 12-ért el is tudtam adni.Én erre szavazok :-) Volt Avent kézim is az elején, de fájt tőle a csuklóm, illetve mikor már az Avent nem szívott, a medela még kiszívott 20-30 ml.
2012. okt. 19. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon fontos míg alszik a baba majd ne vegye el az egész időm a fejés tudjak mást is csinálni. Szép babavárást!
2012. okt. 19. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
A Medela csak szoptatási segédeszközökkel foglalkozik, ez profibb, problémás esetekben főleg. Azért az Aventtel is lehet boldogulni, főleg a gépivel.
2012. okt. 19. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Medelából is van többfajta most nézem mini elektromos meg a drágább a mini milyen lehet?
2012. okt. 19. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
A medela mini electric, a nyerő, ne sajnáld rá a pénzt:-) két kislány és most egy pasi (úgy néz ki) a pocakomban, van gyakorlatom:-)
2012. okt. 19. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a kérdés milyen problémád van.

Ha nem kell egyáltalán fejned, semmilyet.

A gumigömböset semmi esetre sem. Az nem mellszívó, hanem bombó kiemelő.

Ha a babád keveset szopik Medela Swing. Stimulál és fej. Szuper. Csöndes is.

Ha koraszülött a babád vagy egyéb egészségügyi problémád van a szoptatással csak bérelhető Medela.

www.medela.hu

Kéziből is a Medela Harmony a legjobb és Calma etetőfejet is kapsz hozzá.

2012. nov. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!