Tibor215321 kérdése:
Ki melyik mellszívót ajánlja?
Figyelt kérdés
-van a hagyományos régi üvegből végén narancssárga gumigömb
-medela elektromos
-avent kézi
És fontos az elektromos ne legyen hangos.
2012. okt. 19. 20:28
1/7 anonim válasza:
nekem 2 gyerekem van, most a 3-al vagyok terhes.
Avent elektromos volt nekem, én nekem az nem nagyon jött be. Én a hagyományos üvegre esküszöm. Kíméletes volt, és gyorsan ment a fejés.
2/7 anonim válasza:
nekem medela elektromos volt, én nagyon szerettem, és nem volt hangos. 20-ért vettem,és mikor nem szoptattam 12-ért el is tudtam adni.Én erre szavazok :-) Volt Avent kézim is az elején, de fájt tőle a csuklóm, illetve mikor már az Avent nem szívott, a medela még kiszívott 20-30 ml.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon fontos míg alszik a baba majd ne vegye el az egész időm a fejés tudjak mást is csinálni. Szép babavárást!
2012. okt. 19. 20:49
4/7 anonim válasza:
A Medela csak szoptatási segédeszközökkel foglalkozik, ez profibb, problémás esetekben főleg. Azért az Aventtel is lehet boldogulni, főleg a gépivel.
5/7 A kérdező kommentje:
Medelából is van többfajta most nézem mini elektromos meg a drágább a mini milyen lehet?
2012. okt. 19. 20:57
6/7 anonim válasza:
A medela mini electric, a nyerő, ne sajnáld rá a pénzt:-) két kislány és most egy pasi (úgy néz ki) a pocakomban, van gyakorlatom:-)
7/7 anonim válasza:
Az a kérdés milyen problémád van.
Ha nem kell egyáltalán fejned, semmilyet.
A gumigömböset semmi esetre sem. Az nem mellszívó, hanem bombó kiemelő.
Ha a babád keveset szopik Medela Swing. Stimulál és fej. Szuper. Csöndes is.
Ha koraszülött a babád vagy egyéb egészségügyi problémád van a szoptatással csak bérelhető Medela.
www.medela.hu
Kéziből is a Medela Harmony a legjobb és Calma etetőfejet is kapsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!