Érdemes előre venni elektromos mellszívót, vagy inkább apa vegye meg, ha a kórházban kiderül, hogy szükség van rá?
Figyelt kérdés
26hetes kismama vagyok, még van rá időm, de most lenne egy kedvező lehetőség, bár használt mellszívó, de jó áron!2012. aug. 27. 13:41
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon kedvező az ára, vedd meg, veszíteni nem fogsz vele.
2/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes megvenni, még ha sok tejed is lesz.
Második gyerekem most 7 hetes, és elsönél is kellett, de még most is folyamatos dugulásaim vannak, és ezt bizony le kell szívni. A tejszaporításhoz sem baj ha van. Nekem minielektro van medelatol , és szuper. volt egy pestonka nevü magyar gyartmány de az nagyon kaka volt, nem is tudtam használni.
Szóval 2 gyerek után modom, hogy érdemes, és kézit soha nem vennék. Nekem minden barátnömnek kellett ott is ahol 100% anyatejes volt, mert valahogy a tejdugo mindenhol megjelenik.
3/3 anonim válasza:
Érdemes megvenni. Mi is megvettük már a szülés előtt jóval, itthon összekészítettem, sterilizáltam, a kórházba viszont nem szándékoztam bevinni, de szülés utáni nap nagyon bedurrantak a melleim és a nővérek-szülésznők kérték h hozassam be. Párom hozta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!