Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenképp szükség van légzésf...

Mindenképp szükség van légzésfigyelőre?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy paramami,de elgondolkodtatott az utóbbi időben,hogy talán kéne venni,de még mindig bizonytalan vagyok. Azt olvastam,hogy olyan hullámokat bocsát ki,amik nem túl jók a babára nézve,persze ez lehet hülyeség,viszont csak ezért nem vásároltam még. Ha esetleg vennék milyet érdemes és ezek milyen árban vannak? Ha tudnátok segíteni,azt nagyon megköszönném.
2012. júl. 16. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a mobiltelefon, a számítógép meg nem tudom mi is kibocsát mindenféle hullámokat. :)

Ha csak ilyesmiért nem akartál eddig légzésfigyelőt, akkor inkább vegyél. 30.000 körül volt, mikor nekünk kellett, de lehet kölcsönözni is, úgy hiszem, 5-6000 körül volt fél évre.

2012. júl. 16. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Én úgy gondoltam nem fog kelleni. Miután megszületett a lányom, kb 4hónapos volt amikor úgy gondoltam, hogy inkább még is veszek egyet. Nagyon parázós lettem, nem is bírtam rendesen aludni, amíg nem vettem egyet. Mostmár megnyugodtam :D Az én lányom egyébként hason alszik pár hetes kora óta.

Nekünk Baby control van, 2lapos. Nem riasztott még be feleslegesen. Ha lemászik róla a lányom akkor sem riszat be.

2012. júl. 16. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elsô perctôl a listámon van.

A hétvégén kaptunk is kölcsön.

Angelcare 2 lapos.

Én így leszek nyugodtabb.

2012. júl. 16. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen kell!TAPASZTALAT:(:(:(
2012. júl. 16. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Kell, de csak akkor van igazán értelme, ha tudjátok mit kell tenni ha jelez. Erre vannak 1-2 órás tanfolyamon, de neten is meg lehet nézni.

Barátnőm 8 hónapos kislánya halt meg, amikor én 7 hónapos terhes volt.... szörnyű volt :-(((

2012. júl. 16. 15:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom,ami veletek történt. Nem is tudom én hogy tudnám egy ilyenen túltenni magam.. Borzasztó dolgok ezek,istenem.. Ezek fejében azt hiszem mindenképp beszerzek egyet.
2012. júl. 16. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szükséges, de jó ha van. Egyrészt a baba miatt, másrészt miattad, hogy biztonságba érzed a picit hogy jelezni fog a készülék ha baj lenne. Jó ha van, nyugodtabban fogod az éjszakákat átaludni (már ha bírsz aludni), és nem azt fogod figyelgetni és felkelni fél óránként hogy lélegzik-e. Iszonyatos érzések és gondolatok jönnek elő ilyenkor......

Én a vaterán vettem a légzésfigyelőt 8ezer forintért. Érdemes ilyen ügyben ott szétnézni. Ha azt nézed, ha használtat veszél, és két gyereket használt ki, akkor is max2év használat. :)

2012. júl. 16. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az agelcare állandóan tévesen riasztott. 3napig használtam. most nem fogok, inkább figyelem.
2012. júl. 16. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:

4.vagyok én is figyelni akartam,de 24 órában nem tudod,mert Neked is pihenned kell....

Második babámnál nekünk is angelcara van és soha nem risztott tévesen....

2012. júl. 17. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!