Mindenképp szükség van légzésfigyelőre?
Ennyi erővel a mobiltelefon, a számítógép meg nem tudom mi is kibocsát mindenféle hullámokat. :)
Ha csak ilyesmiért nem akartál eddig légzésfigyelőt, akkor inkább vegyél. 30.000 körül volt, mikor nekünk kellett, de lehet kölcsönözni is, úgy hiszem, 5-6000 körül volt fél évre.
Én úgy gondoltam nem fog kelleni. Miután megszületett a lányom, kb 4hónapos volt amikor úgy gondoltam, hogy inkább még is veszek egyet. Nagyon parázós lettem, nem is bírtam rendesen aludni, amíg nem vettem egyet. Mostmár megnyugodtam :D Az én lányom egyébként hason alszik pár hetes kora óta.
Nekünk Baby control van, 2lapos. Nem riasztott még be feleslegesen. Ha lemászik róla a lányom akkor sem riszat be.
Nekem az elsô perctôl a listámon van.
A hétvégén kaptunk is kölcsön.
Angelcare 2 lapos.
Én így leszek nyugodtabb.
Kell, de csak akkor van igazán értelme, ha tudjátok mit kell tenni ha jelez. Erre vannak 1-2 órás tanfolyamon, de neten is meg lehet nézni.
Barátnőm 8 hónapos kislánya halt meg, amikor én 7 hónapos terhes volt.... szörnyű volt :-(((
Nem szükséges, de jó ha van. Egyrészt a baba miatt, másrészt miattad, hogy biztonságba érzed a picit hogy jelezni fog a készülék ha baj lenne. Jó ha van, nyugodtabban fogod az éjszakákat átaludni (már ha bírsz aludni), és nem azt fogod figyelgetni és felkelni fél óránként hogy lélegzik-e. Iszonyatos érzések és gondolatok jönnek elő ilyenkor......
Én a vaterán vettem a légzésfigyelőt 8ezer forintért. Érdemes ilyen ügyben ott szétnézni. Ha azt nézed, ha használtat veszél, és két gyereket használt ki, akkor is max2év használat. :)
4.vagyok én is figyelni akartam,de 24 órában nem tudod,mert Neked is pihenned kell....
Második babámnál nekünk is angelcara van és soha nem risztott tévesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!