Hogy lehet, hogy egyes esetekben az elhalt 5-8 hetes terhességet abortusszal kell befejezni, más esetekben pedig nincs rá szükség?
Elgondolkodtam most ezen a kérdésen. Nekem az egyik babám a 8-9 héten állt le a fejlődésben, nem volt szívműködés és elkezdett felszívódni, ez a 12. heti ultrahangon derült ki. Ekkor megkérdeztem az orvost, hogy van-e szükség művi befejezésre, azt mondta nincs, majd magától felszívódik teljesen, és így is lett.
Ellenben egyik ismerősöm egyik babájának is ilyen tájt állt le a szive, de neki is volt még egy másik baba, nála viszont megtörtént az abortusz a 8. hét körül, amibe sajnos a másik baba is belehalt.
Mitől függ, hogy van-e szükség műtétre? Az ismerősömnél nem hibázott az orvos, amiért nem várták meg, hogy talán felszívódik magától?
Nem tudom mitől függ, de ikreknél lehet,h kicsit más a helyzet.
Nekem sajnos volt olyan, hogy a petezsákban nem volt embrió és nem szívódott fel, így műtét kellett. Gondolom szervezetfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!