Hány hónapos korig fenyegeti a babákat a bölcsőhalál? Meddig van szükség légzésfigyelőre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 14:53
1/3 anonim válasza:
A szakirodalom azt írja, hogy 2-6 hónapos korig áll fenn a veszély. Nekünk van, így úgy gondoltam, egy éves koráig fogom használni, most fél éves. De pont ma éjjel riasztott be, mert már éjjel is vándorol a kiságyban, és lemászott róla. Ha nem sikerül úgy elhelyeznek az érzékelőket, hogy mindenkova kerüljenek, és továbbra is riaszt, hamarosan abbahagyom
2/3 anonim válasza:
Egy éves korig. Bár biztosan sokan fél éves kort mondanak majd, de több esetben 8-9 hónapos babákkal történt. Többször láttam anyukákat nyilatkozni TV-ben, akiknek ekkora babájuk halt meg így, ezért maradt meg bennem nagyon a dolog, mert ledöbbentett, azt gondoltam, hogy fél év elég, de sajnos nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!