Szükség van légzésfigyelőre?
Van már három gyerkőcöm 13,10 és a legkisebb 2 és fél éves egyikkel sem volt soha semmi gond de nagyon gondolkodom rajta mert annyifelől hallom hogy kell. Ezért érdekelne a véleményetek!
Köszi a válaszokat:Gabi
27-hetes pocakos
Szia
En vettem mert csak jot hallottam rola.Nekunk angel cara van,ami bebior es legzesfigyelo is egyben.
Hasznaltuk az elejen,de amikor beriasztott 2 x is egymas utan hat mit mondjak halalra remultem.
De En hiszek benne,es szeritnem ha megteheted akkor a sajat megnyugtatasod erdekeben vegyetek.
Úgy látom tapasztalt anyuka vagy. :) Ha nem szereznél be, akkor sem lenne problémád! De ha ez nyugtatóan hat, akkor nyugodtan. Nekünk lesz, de csak mert kapunk kölcsön. Amúgy nem biztos, hogy vennék. Bár sokan dicsérik.
23 hetes kismami
Köszi én is pont ezen a márkán és a bébiőrös változatán gondolkodom!
Gabi
én szeretem, hogy van.csak pont ma éjjel kifogyott az elem, csipogott ,én meg halálra rémültem
aztán nem volt kedvem éjjel elemet cserélni így magam mellé vettem babócát együtt aludtunk.
de nővéremék nagy hasznát vették.náluk sajnos többszőr riasztott, és nem tévesen.
Szia!
Szerintem hasznos dolog. Nekünk Angelcare van és nálunk is többször riasztott már nem tévesen.
Jól be kell állítani, és akkor talán nem riaszt be feleslegesen. Én hasznos dolognak tartom.
Én úgy tudom, hogy a fiúgyermekeknél fordulhat elő bölcsőhalál. Ezt a védőnéni mondta, hogy igaz-e, nem tudom...
Köszönöm a válaszokat én is úgy tudom hogy a kisfiúk már magzatnak és újszülöttnek is esendőbbek (most kisfiút várok) úgy döntöttem veszek egyet a saját nyugalmam érdekében is:)!
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!