Akinél végeztek magzatvíz vizsgálatot? Hogyan zajlott? Hányadik hétben csinálták és miért volt rá szükség? Fájdalmas? A magzat ugye nem sérülhet közben? 40hkm
A 40hkm az 40. hetet jelent? 40. héten nem végeznek ilyen vizsgálatot. Van egyébként kockázata, néhány százalékban vetélést okozhat. A Down-kórt nézik ilyenkor.
Van rá egy vérvizsgálat is, csak az nagyon drága, 50 ezer körül van, és sokan nem tudják vagy kicsúsznak abból az időből, amikor lehet csinálni (fejből én se tudom).
Kedves első,nekem 41 hetesen csináltak!
egyébként nem fájt,olyan mint egy kenetvétel,azt nemtudom hogy a magzat sérülhet-e,nekem hála isten nem sérült!!!
Azért volt rá szükség,mert ugye túlhordtam,és a magzatvíz szinét nézték,minden renben volt!!!
Nemtudom,hogy ennek a hatása-e,de a vizsgálat után 2 órával megindult a szülés!
Mindkét gyerekemet 11 nappal túlhordtam, szóval volt pár ilyen vizsgálatom:)
Amúgy inkább kellemetlen, nem fájdalmas, szerintem a dokin múlik. Nekem nem indította be egyszer sem a szülést, néha voltak tőle fájásaim, ennyi.
A babának nem lesz tőle baja, lényegében csak 'bevilágítanak', ha nyitva van a méhszáj, hogy megnézzék a magzatvíz színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!