Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy magzatvíz?

Honnan tudom hogy magzatvíz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma észrevettem a bugyimon egy vizes foltot, és a bugyi át is ázott. Fél tenyérnyi vizes folt a nadrágon, honnan tudom hogy magzatvíz? Segítsetek :( Enyhén görcsölgetek is.
2012. júl. 31. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanígy jártam egy hete mint Te. Itt az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Amint látod, nekem azt javasolták hogy menjek dokihoz. Voltam is, de nem említettem meg. A burok ép, szóval nálam biztos nem az volt.

Én is azt javaslom hogy menj el inkább dokihoz és nézesd meg, főleg ha görcs is van.

Hány hetes vagy?

38 hkm

2012. júl. 31. 12:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, 37 hetes vagyok.
2012. júl. 31. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is azonnal menj be a kórházba!!! Én is ugyanígy jártam. Éjszaka 2x felébredtem pisilni és ahogy kikeltem az ágyból egy kis tenyérnyi folt volt a bugyimon. Azt hittem "baleset történt és nem tudtam már visszatartani". De amikor reggel 5-kor harmadjára így jártam már gyanús lett. Mentünk a kórházba és rá pár órára már meg is született a második lányom.

Szorítunk, majd írj, hogy mi volt!!!

4 éves és 2 éves kislány anyukája

2012. júl. 31. 13:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Szia, az imént tettem be betétet, várok egy kicsit, hogy vizes e lesz, és ha igen, akkor megyünk a kórházba azonnal!

Esetleg kérdezhetnék a nyákdugóról? Mert nekem pár napja jön teljesen fehér ragasos cucc, lehet nyákdugó?

2012. júl. 31. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az csak folyás. A nyákdugó kicsit kocsonyásabb, átlátszó, rózsaszínes vagy véres.

Első voltam.

2012. júl. 31. 13:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Azt olvastam hogy a zsepi jobb mint a betét, ezért most inkább zsepivel próbálkozom. Meddig várjak vele? Hogy ha a magzatvíz volt, akkor a zsepi biztos hogy vizes lesz? :/
2012. júl. 31. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyanígy voltam,mint te,nekem magzatvíz volt 34. héten voltam. A burok látszólag épnek tűnt,de később kiderült,hogy nem az,szivárgott a víz és megszületett a babám,aki már 10 hónapos és semmi baja (már lépeget,mondja,hogy pápá,meg apa).De ehhez az kellett,hogy azonnal orvoshoz menjek,mert ha várok pár napot,abból baj is lehetett volna,pl. egy jókora fertőzés képében. Nem riogatni akarlak,inkább menj dokihoz és mondja,hogy felesleges,minthogy baj legyen!
2012. júl. 31. 13:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtál, és örülök hogy minden rendben van veletek. :)

Még nem lett vizes a zsepi, lehet hogy tényleg valami erősebb folyás volt. Majd írok hogy mi lett végül! Köszönöm!

2012. júl. 31. 13:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp írj!Ha a zsepi nem lett vizes,akkor az jó jel,mert nálam is kérdezte a doki,hogy lett-e vizes a betét. De azért mindenképp figyeld,mert nekem vasárnaptól keddig tartott a szivárgás,csak 1-szer volt olyan,hogy elázott a bugyi,utána csak szivárgott. Tényleg nem ijesztgetni akarlak,én is nehezen szántam rá magam a kórházra,de amióta nálunk ilyen szerencsésen alakult,mindenkinek azt tanácsolom,inkább potyára menjen. A 37. hét amúgy meg már tök jó,nem lesz koraszülött a babád,ha meg is születik! A dokidat hívtad?
2012. júl. 31. 14:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Szia. A Zsepi nem lett vizes már egyáltalán. Nem, nem érem el a dokimat, mert ő most úgy döntött egy elmegy külföldre nyaralni egy hónapra. Köszönöm szépen a támogatást! :)
2012. júl. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!