Honnan tudom hogy magzatvíz?
Szia!
Ugyanígy jártam egy hete mint Te. Itt az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Amint látod, nekem azt javasolták hogy menjek dokihoz. Voltam is, de nem említettem meg. A burok ép, szóval nálam biztos nem az volt.
Én is azt javaslom hogy menj el inkább dokihoz és nézesd meg, főleg ha görcs is van.
Hány hetes vagy?
38 hkm
Szia!
Szerintem is azonnal menj be a kórházba!!! Én is ugyanígy jártam. Éjszaka 2x felébredtem pisilni és ahogy kikeltem az ágyból egy kis tenyérnyi folt volt a bugyimon. Azt hittem "baleset történt és nem tudtam már visszatartani". De amikor reggel 5-kor harmadjára így jártam már gyanús lett. Mentünk a kórházba és rá pár órára már meg is született a második lányom.
Szorítunk, majd írj, hogy mi volt!!!
4 éves és 2 éves kislány anyukája
Szia, az imént tettem be betétet, várok egy kicsit, hogy vizes e lesz, és ha igen, akkor megyünk a kórházba azonnal!
Esetleg kérdezhetnék a nyákdugóról? Mert nekem pár napja jön teljesen fehér ragasos cucc, lehet nyákdugó?
Szerintem az csak folyás. A nyákdugó kicsit kocsonyásabb, átlátszó, rózsaszínes vagy véres.
Első voltam.
Köszönöm hogy írtál, és örülök hogy minden rendben van veletek. :)
Még nem lett vizes a zsepi, lehet hogy tényleg valami erősebb folyás volt. Majd írok hogy mi lett végül! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!