Ti milyen változásokat vettetek észre, mielőtt jöttek a fájások vagy elfolyt a magzatvíz? És szülés előtt mennyi idővel?
Milyen változásokra gondolsz?
Egy hétfői napon voltam orvosnál a doki azt mondta hogy finish-ben vagyunk mert elkezdtem tágulni kb egy ujjnyira , vissza rendelt szerdára de még este valami víz szerű folyásom volt azt hittem hogy a magzatvíz utána már voltak jóslók is de mire a kórházba értünk elmúlt befeküdtem de volt egy ,,kedves,, szülésznő aki azt mondta hogy 2 hétig náluk fogok nyaralni.180-ra felment a vérnyomásom és éjféltől már rendes fájásaim voltak de nem szóltam nekik .Reggel már 2 ujjnyira tágultam ki akkor burokrepesztés beöntés stb Délután tágultam ki 4 ujjnyira de még este 7 órakor még nem tűnt el a méhszájam pedig fáj rendesen és még így is kaptam fájáserősítőt gy másik szülésznő nagyon rendes volt és elsimította a méhszájamat.19 :35 perckor lett meg a lányom kedden.nem rég volt 5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!