Ez magzatviz volt?
Figyelt kérdés
Tnap este keltem fel az asztaltol,bo rovidnaciban vtam es ereztem h nedves a combom. Elmentem a wc-re ,amikor lattam h a bugyim folul (tisztasagi felett) tiszta viz. Atlatszo szinu. Nem volt szaga sem. De elotte vtam pusilni es biztos vagyok benne h nem pisi volt. Szerintetek? 38hkm2012. júl. 28. 07:19
1/4 anonim válasza:
Nekem csak szivárgott, mert magasan repedt meg a burok. Az orvosok sem voltak biztosak benne, de a magzatvíz volt. Időnként "tömítette" a baba, úgyhogy volt, hogy órákig semmi nem jelentkezett. Biztosat csak a kórházban tudnak Neked mondani. Én mindenképp megmutatnám, mert ha valóban a burok repedt meg, megnyílt az út a baciknak a babád felé, és ilyenkor jó, ha antibiotikumot kapsz. Aztán csak ügyesen!
2/4 anonim válasza:
Feltételezések szerint,neked tegnap este elfolyt a magzatvized és még otthon csücsülsz?Azonnal indulj a kórházba!Ott kapsz antibiotikumot stb.Tudom nem akarsz korán indulni,de amikor elfolyik a magzatvíz az nem játék,semmi nem védi a babát.Kórház!!
3/4 anonim válasza:
Remélem már kórházban vagy. Ha elfolyik a magzatvíz egy órán belül kórházba kell menni. Az más kérdés, hogy a fájások mikor jönnek...
4/4 A kérdező kommentje:
Enis azthittem h szivargott picit, (annyi gogyim van azert h nem ilyen kus mennyisegben folyik el) de a doki szerint vizes folyas volt csak.
2012. júl. 28. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!