Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történhet ha nem veszem...

Mi történhet ha nem veszem észre a magzatvíz szivárgását?

Figyelt kérdés

Az előbb voltam wc-n és egy kis folt volt a bugyimon, de komolyan nem tudom eldönteni hogy az most folyás, magzatvíz vagy pisi. (Inkontinencia)

Előre is köszönöm!

37 hkm

2012. júl. 23. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam anno eldönteni, ugyanígy voltam,mint Te. Mindig azt hittem, bepisiltem vagy izzadás. Aztán burokrepesztésnél várták,hogy folyjon rendesen, de nem igazán jött, csak kevés. A születésnél sem jött sok. Szóval mondták,hogy valószínűleg meg volt már repedve a burok és szivárgott a víz annál a babámnál. (ikreket szültem) Semmi nem történt, de gondolom plussz 1-2 nap nem tett volna jót...Jobb az ilyet tisztázni, menj dokihoz!
2012. júl. 23. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz,majd Ő megnézi uh-n,hogy nem e megrepedt a burok. Ha meg is repedt,de kicsit szivárog,akkor se ijedj meg,mert a magzatvíz folyamatosan termelődik,3óránként cserélődik.

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

2012. júl. 23. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek kb 2 napig szivárgott a víz, azt hitte hogy folyás. Megcsászározták, mert félő volt, hogy összeszedett valamit, inkább kivették a babát. Szerintem holnap menj el dokihoz inkább.
2012. júl. 23. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam hivatalos az utolsó UH-ra, vér és vizeletvizsgálatra, a doki nézte a méhszájamat is, de elfelejtettem rákérdezni a magzatvízre, de! nézett ultrahangot és az van a leletemre írva hogy álló burok, norm, min. mennyiségű fluor. Szóval nem repedt meg, azt biztos látta volna.

Köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!