Több a magzatvizem, mint kellene. Okozhat ez valamilyen gondot?
Figyelt kérdés
Van itt olyan nő, aki makk egészséges babát szült és mindig több volt egy kicsivel a magzatvize? Engem nagyon aggaszt ez a dolog, főleg amiatt, hogy az összes leletre felírják.2012. júl. 23. 14:53
1/7 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogyha több a magzatvíz az azt jelenti,hogy a baba kevesebbet nyel,azaz nem úgy működnek a veséi,ahogy kéne. Ezt valamelyik babás oldalon olvastam a 31.terhességi hétnél,keress rá,azt hiszem a családvilág,vagy nem tudom. Googlezz!
2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy emellett gyomor-és hólyagtelítődése van. Tehát ivott belőle...
2012. júl. 23. 16:56
3/7 anonim válasza:
Szia, ne aggódj, minket is nagyon megijesztettek a 18.heti UH több magzatvizet állapított meg, de ez mára (38.hétben vagyok) már rendeződött. Klinikára is beutaltak, kizárni az esetleges bajokat. Ha a babánál telítődnek a vesék és a gyomor is, akkor nincs gond. Az esetek felében nem tudják, miért több a magzatvíz, egyszerűen van, és kész. És semmi gondot nem okoz. Esetleg kérdezd meg anyukádat, hogy neki sok volt-e, mert genetika is lehet. Gondtalan babavárást!
4/7 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsi, elírtam. szóval ha a hólyag telítődik, akkor a vesék rendben működnek...
5/7 A kérdező kommentje:
Remélem, igazad van. Nekem is kellett mennem genetikára, sőt, magzatvízvételre is. Alacsony volt az AFP-m ill a Down kór kockázat magas volt. A magzatvíz bősége miatt ill a magzati gyomor feszes teltsége miatt pedig erősen javasolták az amnio-t. Most várunk az eredményre...
2012. júl. 23. 17:56
6/7 anonim válasza:
Nekem pont a magzatvíz vétel (miatt) után, a 22 hetes uh-on volt "eggyel több" magzatvíz.Azt mondták, ilyenkor ez normális.
23 hetes km
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem a 20.héten, a magzatvízvétel előtt, akkor is, és tána is eggyel több magzatvizet állapítottak meg.
2012. júl. 23. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!