igen, folyamatosan termelődik. De észre kell vennie a nőnek, olyan, mintha bepisilnél, folyamatosan pár percenként (ahogy mozdulsz).
2010. aug. 3. 10:29
2/13 anonim válasza:
Hú ez engem is érdekel. Bocsi hogy választ nem tudok rá adni.
De az előzőhöz, mi van ha a kismamának terhességi inkotenciája van akkor hogyan különbözteti meg?
Bocsi az off-ért.
35+6h kismami
2010. aug. 3. 12:29
3/13 anonim válasza:
Szia. Nagyon is észre lehet venni. Ha más nem onnan hogy nem lehet vissza tartani mint a pisit. Nekem egészen a szülésig szivárgott. Akár milyen picikét is mozdúltam egy "adag" mindig szivárgott. Képzelheted. 15 órát voltam a szülőszobán (első baba).
2010. aug. 3. 13:41
4/13 anonim válasza:
igen, nekem is folyamatosan szivárgott, és nem lehetett irányítani. És amúgy a magzatvíz teljesen színtelen, tapintása is különleges.
2010. aug. 3. 13:48
5/13 anonim válasza:
Én 40+1 hetesen lettem befektetve indításra, egész nap azt lestem, szülök-e már. Csak azon bosszankodtam, hogy a gyerek folyton a hólyagomon táncol, mert becsurog a pisi.
Kac-kac.
Az már a magzatvíz volt, csak magasan repedt a burok :-)
Nevetve mentem e a szülőszobára, hogy nahát, nem is gondoltam volna, hogy szülök... Ezen meg a doki mosolygott egy jót.
Mire indítottak volna, már rég meg is szültem.
2010. aug. 3. 20:37
6/13 anonim válasza:
40+4 naposan mentem NST-re, reggel kicsit hígabb folyásom volt, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert terhesség alatt általában van egy természetes folyás. NST után az ágyról felkelve megint mintha kicsit erősebb folyásom lett volna, ezt meg is említettem utána a dokimnak. Hümmögött, vizsgálgatott, aztán úgymond a biztonság kedvéért bennfogott és pár óra múlva már a szülőágyon feküdtem, oxitocinnal "belőve"... merthogy magasan repedt a burok, nagyon gyengén szivárgott, ki tudja mióta... ha újra terhes leszek, a végére beszerzek speckó betétet, ami kimutatja, magzatvíz szivárog-e avagy sem!
2010. aug. 3. 21:09
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Esetleg tudja valaki, mi annak a spec. betétnek a márkája, neve?
Ugye az orvos azért észreveszi, ha én össze is keverném a dolgokat?
Egyébként az előző terhességnél szerintem nekem is már fél napja legalább szivárgott, mire szülőszobára kerültem.
2010. aug. 4. 07:16
8/13 anonim válasza:
És ha én csak erőteljesebb dolognál pl. tüsszentés, köhögés érzem, hogy "bepisilek", akkor az most tényleg pisi, vagy magzatvíz?
2010. aug. 6. 10:40
9/13 A kérdező kommentje:
Pisi.
2010. aug. 6. 11:38
10/13 anonim válasza:
Úgy tudom a gyógyszertárakban lehet kapni olyan betétet, ami elszíneződik, ha a magzatvíz szivárog. De sajnos nem tudom, mi a neve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!