Harántfekvés és magzatvíz szivárgás, kinek volt egyszerre?
Szia!
Ha magzatviz szivárgásnak csak a legkisebb jelét is tapasztalod, akkor irány a korház. MENTŐVEL!!
Nállunk pot ez okozta a gondot. A magzatviz elszivárgott,
és a baba megfulladt a méhben!!
Mindegy mennyi hetes terhes vagy, és mindegyhogy hogyan fekszik a baba, mentő és korház!!
Mi bementünk gyalog, de nem vizsgáltak meg rendessen, és csak hümmőgtek, hogy inkubátoros lesz, meg még korai. Adtak B vitamint, meg magnéziumot, hogy szedjem, és a kicsi 12 nappal később halva született. Inkább két vaklárma, mint mégegyszer ez megtőrténjen. Remélem minden rendbe van veletek!! Szép egészséges kisbabát kivánok neked!! Ildikó
Bocsika ez lemaradt:
Igen mocorgott a baba, bár az utolsó napokban egyre fájdalmasabb volt, és a hasam egyre kisebb. Napi 2-4 tisztaságibetétet cseréltem, és egyszer egy egésszen kicsit be is véreztem, de nem nagyon. Ezeket az orvos figyelmen kivül hagyta, illetve jelentéktelennek tartotta. Nekem felső burokrepedésem volt, amit ultrahangon is megnéztek, csak a bajt nem látták. Bár azt meg jegyezték igyak tőbbet, és fogyasszak gyümőlcsőt, mert kevés a magzat viz. A baba halála előtt kb 2-3 órával még mozgott. 39 hetes 5 napos volt mikor megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!