Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizelet vagy magzatvíz?

Vizelet vagy magzatvíz?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek nagyon ostobának, első babámat várom :)

Az imént zuhanyzásnál elkezdett belőlem folyni "valami". Nem tudtam visszatartani, most vagy csak bepisiltem vagy magzatvíz volt. A Színes sárgás volt, ebből gondolom hogy vizelet, mert a magzatvíz átlátszó...jól tudom?

Hogy ha vizelet, akkor miért nem tudtam visszatartani? Pedig nem éreztem hogy pisilnem kellett volna? Veletek előfordult már ilyen? Kicsit kínos :(

Köszönöm ha írtok!

36 hkm

2012. júl. 24. 19:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Színes helyett színe !
2012. júl. 24. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó időben nem gáz az ilyesmi... Nálam tüsszentésnél volt gond :D

Nem tudom milyen színű a magzatvíz,de az is lehet "piszkos" ,mondjuk ha a baba beleürít vagy ilyesmi... Ezt vizsgálják is,bár nekem csak akkor nézték mielőtt megindították a szülést. Akkor sem láttam a színét :(

Remélem nálad tényleg csak pisi volt,és nem más,mert az nem mindig jelent jót.

2012. júl. 24. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál, még soha nem fordult elő hogy ne tudtam volna visszatartani, főleg úgy hogy nem igazán kellett pisilnem, legalábbis én nem éreztem, lehet hogy csak a baba feküdt rá a hólyagomra...nem? De nem érzek azóta semmit. (Kb 20 perce történt)
2012. júl. 24. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtad visszatartani magzatvíz.Én rögtön indulnék a kórházba,hiszen kapsz antibiotikumot.
2012. júl. 24. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
és a magzatvíz sárga?
2012. júl. 24. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
nah mind1.....inkább bemegyek a kórházba biztos ami biztos! Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 24. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mit mondtak bent? Hogy vagy azóta?
2012. júl. 24. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben!!!???
2012. júl. 24. 21:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hát...csak bepisiltem :) Minden rendben van! Köszönöm hogy velem izgultatok, aranyosak vagytok :)
2012. júl. 24. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
:) Akkor jó, ha minden rendben van! :)
2012. júl. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!