Indult el valakinek a szülés kellemetlen helyzetben?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Sokszor eszembe jut hogy húúú, most nagyon nem örülnék ha beindulnának a fájások vagy elfolyna a magzatvíz. Pl, bevásárlás közepén, vagy amikor leülnék egy nagyon jót kajálni, esetleg főzés közben és már nagyon várom a vacsorát mert farkaséhes vagyok, stb.
Járt valaki így?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Nekem nem, de egy ismerősömnek igen. Épp álltak a pénztárnál a férjével, amikor egy kisebb tócsa alakult ki alatta.... Vörösödött, de nagyon rendesek voltak vele, biztonsági őr egyből félrevitte őket, gyorsan takarítónőt hívtak , aki 2 perc alatt "eltüntette a nyomokat". Aztán közben hívták a kórházat , indulhattak is befelé....szatyrostól, mindenestől :)
De ez szerencsére nagyon ritka esemény!
Nekem a második fiammal pont akkor kezdett el szivàrigni a magzatvíz mikor a vizsgáló asztalon feküdtem és vártam a dokimra aki èppen magzatvizet akarta levenni :) de nem volt rà szükség közölte,hogy hozzuk fel a kocsiból a cuccomat mert itt bizony megindult a szülés :) .
Aznap estére megis lett a kisfiam :)
Most a harmadik babànkat várjuk így azt majd csak december 11-én derül ki mikor és hol ér utól a szülés :) .
21 hetes kismama
Én itt, a Gyakorin olvastam egy olyat, hogy egy nőnek a 39. héten moziban folyt el a vize. Azóta is azon gondolkodom, hogy tudott egyáltalán beülni egy moziba? Nekem 10 percenként pisilnem kell, mások hogy bírnak ki ilyenkor 2 órát wc nélkül?:)
Amúgy nekem csak a kórházban folyt el a magzatvizem, de most, a második babámnál nagyon izgulok, hogy milyen helyzetben fognak érni ezek a dolgok. Már most azon parázok, hogy utcán, vagy vásárláskor fogok magam alá tócsázni.
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!