Hol kaphatok ilyen mellszívót?
Figyelt kérdés
Nekem olyan mellszívóra lenne szükségem, amivel viszonylag hamar és elegendő mennyiséget le tudok fejni, ha esetleg több órára el kellene mennem itthonról, akkor meg tudja addig kapni cumisüvegből a kislányom, mert kézzel nagyon sok időbe szokott telni és baromi fárasztó és nem tudom az összeset lefejni, így már 1-2 óra múlva kezd megduzzadni a mellem. Mindenképpen megbízható mellszívót szeretnék, amiben nem fogok csalódni. Várom a tapasztalatokat és a mellszívók nevét árát és azt is, hogy hol vettétek. Előre is köszönöm.2012. szept. 2. 21:12
1/6 anonim válasza:
Nekem a szülés után kórházba került a babám és szondán táplálták a tejemmel ezért gyorsan kellett szereznem egy mellszívó. Először vettem egy Aventes kézi mellszívót de nem ért semmit, alig szívott, aztán kaptam kölcsön egy elektromos Aventeset de ugyanúgy jártam. Utána vettem egy Medela kézi mellszívót és végre az bevált mert állítható a szívóerő rajta. Asszem 7 vagy 8 ezer Ft volt.
2/6 anonim válasza:
Nekem annyi tejem volt, hogy még két gyereket etettem....néha 1 litert is lefejtem, ezt gagyival nem lehetett volna én mindenképpen a Medela elektromosát ajánlom, 20 ezer körül van, minden patikában megvehető ha nincs akkor megrendelik egy-két nap meg is jön. 11hkm
3/6 anonim válasza:
Még egy szavazat a Medela elektromosnak, nagyon jó!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! A Medeláról én is sok jót hallottam. A sima elektromostól a Medela Mini electric mellszívó miben különbözik? A vaterán találtam rá és nem olyan vészes az ára.
2012. szept. 2. 22:36
5/6 anonim válasza:
Medela +1 szavazat, nekem is csak a fejés megy, tökéletes, pár nap alatt rengeteg tejem lett császár után. Az a különbség, hogy a kézinél neked kell nyomkodnod, az elektromost odateszed és csak tartod. Napi 6-7 fejésnél nem kérdés, melyiket válaszd.
Elektromos egyértelmű!!
6/6 anonim válasza:
Énis a medela mini elektromos mellett szavazok, használtam 3 éve egy évig, akkor kölcsön kaptam, most a vaterán 8 ezerért vettem. Szerintem ez a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!