Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol és mennyiért tudok venni...

Hol és mennyiért tudok venni kézi mellszívót?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a vaterán vettem 1000,-ért de a baby outletben is lehet Pesten vagy jóval drágábbért baba boltban (Brendon).
2012. okt. 23. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Patikában. Én ott vettem, hazudni nem akarok, nem emlékszem pontosan az árára, de 2000 Ft-nál nem volt drágább.
2012. okt. 23. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne pazarold arra a pénzed....Vagy vegyél elektromost azt is ki lehet jó áron fogni, a kézi nem sokat ér, kínlódni fogsz csak vele...
2012. okt. 23. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

DM,és avent.

nekem nagyon bejött,tele is lett a fagyasztó....szóval igenis ért valamit.

2012. okt. 23. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ezen dilemmáztam sokat!

Odáig jutottam,hogy kaptam egyet kölcsönbe,és ha tényleg beválik,akkor ráérek akkor venni,ha tudom,hogy kell!Remélem kelleni fog!(Mert nem szeretném agyon használni az ismerősőmét)

Barátnőm is vett,de sajnos nem jött be neki.akitől kaptam neki pedig nagyon is bejött.Egyépként kéziről van szó.

Ha nekem is jó lesz a vaterán fogom megvenni.Avent,madela,vagy mam-os karosat.

2012. okt. 23. 16:51
 6/6 Anita8401 ***** válasza:
Én a Babaszafarin vettem 2500-ftért Bertonit :) nagyon jól bevàlt és szerintem nem is volt drága :)
2012. okt. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!