Szerintetek mi a realitás? Mennyiért lehet egy használt avent elektromos mellszívót viszonylag gyorsan, mégse nagyon ár alatt eladni?
Ti mennyiért vennétek, vagy mennyiért próbálnátok eladni a sajátotokat?
Garanciája lejárt, de nem volt vele soha probléma.
Én nem reklámozom magam, ez tényleg csak közvélemény kutatás! :)
Első válaszoló:
Van hozzá még egy-két kiegészítő, akkor ezzel együtt 15-ért gyorsan, kicsit többért már lassabban, de elvinnék?
Igazad van, nálam is ez az alapelv vásárlóként.
Második válaszoló: Elektromosról van szó. Jól olvastad?
Ezt nehezen hiszem el. De ha mégis, akkor mondd már meg, hogy hol árulják újonnan ennyiért. Veszek húszat, a hülyének is megéri.
5e-nél azért bőven kaptam már jobb ajánlatokat. De azért köszönöm, hogy megosztottad velem
Én is ha jól emlékszem 14 ezerért adtam el majdnem egy évvel ezelőtt a teszveszen. Én voltam a második tulajdonos, a vevő pedig nagyon örült, hogy ilyen jó vételt csinált. Kifogástalan állapotban adtam tovább minden tartozékával, hőtároló táskában, aksival, cumisüveggel, stb.
Az enyém Avent IQ volt, intelligens, megjegyzi a pumpálás ütemét és azt folytatja.
Nyugodtan próbálhatod 15-ért.
Sziasztok!
Nem bántam meg, hogy kiírtam a kérdést, mert sikerült is, megfogadva a tanácsotokat eladnom. :)
Eredetileg, már a kérdés feltevésekor is árultam 17e-ért. Heteken keresztül sikertelenül, majd a tanácsok alapján 15e-re levittem az árat és fél napon belül elvitték.
Úgy tűnik ennyit számít az a 2ezer Ft. Ez pontosan az új árnak a fele, hiszen az 30e-től indul még legolcsóbb helyeken is. Tehát amit az első válaszoló mondott az is bejött.
Köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!