Nagyon aggódom! Menjek az ügyeletre? 22hkm
Tegnap irtam ki egy kérdést délutan, hogy keményedek. Még utána is keményedtem estig jópárszor. Ma szintén, oránént 1-2 keményedés van, ami pár másodpercig tart. Ha fekszem, akkor elmúlik, amint felkelek és csinálok valamit, bekeményedik.
Tegnap volt ilyen először, azelőtt csak 1-2 éreztem ôsszesen, szex után pl. A baba mocorog ugyanúgy.
Mit tegyek? Első baba, fogalmam sincs mit csináljak?:(
Dokim szabin van, SOTE I-re járok hozzá amugy. Ott van ilyenkor ügyelet? Kihez menjek akkor?
Köszönöm, ha segitetek!
Én is keményedek,én 24 hetes vagyok,bármit csinálok elkezd vagy görcsölni vagy keményedni.Nekem a szexet is megtiltotta az orvos,azt mondta még hogy ne emeljek semmit,ne járkáljak otthon pihenek és szedjek magneB6ot,akár 3X2-t is.
Hogy megnyugodj,bemehetsz az ügyire.De nyugi,nem lesz semmi baj!
Van ott folyamatosan ügyelet, ne telefonálj, csak menj be. Jó hely az, jó kezekben leszel!
Drukkolok!!
Felhivtam a szülesznomet, aki szinten ott dolgozik, csak most o is szabin van:(
Azt mondta, hogy vegyek be 3 db magneziumot, fekudjek. Ha nem mulik el, akkor irany az ugyelet.
Bevettem a magneziumot, fekszem, de meg most is:(
Ugyhogy szerintem lefurdok es irany a sote :((((
Szoritsatok!
Csak a kisbabamnak me legyen semmi naja, es meg legalabb 14 hetig bent maradjon!!!!:(
Nagyon nagyon drukkolok Neked, nem lesz semmi baj, majd segítenek rajtad!! És kérd meg a picit, hogy maradjon ott szépen!
Írj, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!