Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon aggódom! Menjek az...

Nagyon aggódom! Menjek az ügyeletre? 22hkm

Figyelt kérdés

Tegnap irtam ki egy kérdést délutan, hogy keményedek. Még utána is keményedtem estig jópárszor. Ma szintén, oránént 1-2 keményedés van, ami pár másodpercig tart. Ha fekszem, akkor elmúlik, amint felkelek és csinálok valamit, bekeményedik.

Tegnap volt ilyen először, azelőtt csak 1-2 éreztem ôsszesen, szex után pl. A baba mocorog ugyanúgy.

Mit tegyek? Első baba, fogalmam sincs mit csináljak?:(

Dokim szabin van, SOTE I-re járok hozzá amugy. Ott van ilyenkor ügyelet? Kihez menjek akkor?

Köszönöm, ha segitetek!

2012. aug. 19. 16:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Most ertunk haza. Nagyon aggodtam, orulok, hogy bementem.

Megvizsgaltak, teljesen zart a mehszaj, de a kemenyedesek tovabbra sem multak el. Elkuldtek vervetelre, nincs gyulladas, se semmi mas baj a verkepemben.

1 het szigoru fekves es napi 3x2 magnezium, vagy 3x3. Attol fuggoen hogy vagyok.

Ha fekszem, vagy ulok akkor jobb, de ha felallok, lepcsozom, akkor mint a ko az egesz hasam.

Babuci ugyanugy mocorog, o jol van:)

Koszonom, hogy szoritottatok, remelem minden rendben lesz ezutan!

:)

2012. aug. 19. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Jó egészséget Nektek!
2012. aug. 19. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Köszi,hogy írtál!Örülök,hogy minden rendben,pihenj sokat!Vigyázz Magatokra!
2012. aug. 19. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, nagyon jól tetted, hogy bementél!

Pihenj sokat és jó egészséget, sok boldogságot!

2012. aug. 20. 07:54
 15/18 anonim válasza:
a 3x2 mg vel szerintem 1500mg ra célzott az orvos. Ez kb annyit tesz hogy az oly divatos megneb6 bol napi egy doboz! A napi mennyiség. Tehát ajánlom olyan készítmények beszerzését amik mg citrátot tartalmaznak. Jutavit béres pl. Ha délutánokra estékre keményedsz, s a fentiek nem segitenek akkor valamilyen alkohol kis mennyiségben. 2cl tömény vagy fél deci bor stb
2012. szept. 18. 09:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben volt! Azóta hogy vagy/vagytok?
2012. szept. 28. 11:56
 17/18 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Köszönöm, aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Minden rendben (kopp-kopp).

Még utána kb 1 héttel bementem a kórházba ismét, bent tartottak 1 éjszakát, nagyon keményedtem megint.

Azóta is keményedek, de nem tudnak vele mit csinálni. A baba jól van, nem is érzi, a méhszájam zárt. Napi 8-10 keményedésem van kb, azt mondták ez normális :) Szedek magnerotból 2-3 darabot egy nap. Az 1000-1500 mg.

Valószínű azért, mert több picivel a magzatvizem, és a méhem is idegesebb, van rá valami latin szó, de nem jut most eszembe :)

Szóval jól vagyunk. Már 28 hetes leszek vasárnap. Kislányunk is szépen fejlődik :)

Két hét múlva megyünk újra ultrahangra :)

2012. szept. 28. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Örülök, hogy azóta is minden rendben :) Én vasárnap töltöttem a 27. hetet, pont egy héttel jártok a kislányotokkal a mi legénykénk előtt.

Én szerencsére nem keményedek, de nekem napi 3x2 magnerotot írt elő a dokim. Annyi, hogy többet kell pihennem úgy, hogy az ágy lába alatt van 1-1 tégla, mert a kisfiúnk lejjebb van egy kicsit, mint kéne.

Problémamentes, boldog babavárást!

2012. okt. 1. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!