Nagyon aggódom! Menjek az ügyeletre? 22hkm
Tegnap irtam ki egy kérdést délutan, hogy keményedek. Még utána is keményedtem estig jópárszor. Ma szintén, oránént 1-2 keményedés van, ami pár másodpercig tart. Ha fekszem, akkor elmúlik, amint felkelek és csinálok valamit, bekeményedik.
Tegnap volt ilyen először, azelőtt csak 1-2 éreztem ôsszesen, szex után pl. A baba mocorog ugyanúgy.
Mit tegyek? Első baba, fogalmam sincs mit csináljak?:(
Dokim szabin van, SOTE I-re járok hozzá amugy. Ott van ilyenkor ügyelet? Kihez menjek akkor?
Köszönöm, ha segitetek!
Sziasztok! Most ertunk haza. Nagyon aggodtam, orulok, hogy bementem.
Megvizsgaltak, teljesen zart a mehszaj, de a kemenyedesek tovabbra sem multak el. Elkuldtek vervetelre, nincs gyulladas, se semmi mas baj a verkepemben.
1 het szigoru fekves es napi 3x2 magnezium, vagy 3x3. Attol fuggoen hogy vagyok.
Ha fekszem, vagy ulok akkor jobb, de ha felallok, lepcsozom, akkor mint a ko az egesz hasam.
Babuci ugyanugy mocorog, o jol van:)
Koszonom, hogy szoritottatok, remelem minden rendben lesz ezutan!
:)
Jaj de jó, nagyon jól tetted, hogy bementél!
Pihenj sokat és jó egészséget, sok boldogságot!
Szia! :)
Köszönöm, aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Minden rendben (kopp-kopp).
Még utána kb 1 héttel bementem a kórházba ismét, bent tartottak 1 éjszakát, nagyon keményedtem megint.
Azóta is keményedek, de nem tudnak vele mit csinálni. A baba jól van, nem is érzi, a méhszájam zárt. Napi 8-10 keményedésem van kb, azt mondták ez normális :) Szedek magnerotból 2-3 darabot egy nap. Az 1000-1500 mg.
Valószínű azért, mert több picivel a magzatvizem, és a méhem is idegesebb, van rá valami latin szó, de nem jut most eszembe :)
Szóval jól vagyunk. Már 28 hetes leszek vasárnap. Kislányunk is szépen fejlődik :)
Két hét múlva megyünk újra ultrahangra :)
16-os vagyok.
Örülök, hogy azóta is minden rendben :) Én vasárnap töltöttem a 27. hetet, pont egy héttel jártok a kislányotokkal a mi legénykénk előtt.
Én szerencsére nem keményedek, de nekem napi 3x2 magnerotot írt elő a dokim. Annyi, hogy többet kell pihennem úgy, hogy az ágy lába alatt van 1-1 tégla, mert a kisfiúnk lejjebb van egy kicsit, mint kéne.
Problémamentes, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!