Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok. Ma volt egy...

5 hetes vagyok. Ma volt egy kis vérzésem, ezért bementem az ügyeletre, ahol a doki megvizsgált, de egy kicsit durván. Lehet ettől baja a babának? Egyáltalán vizsgálhat az orvos 'kézzel' a terhesség elején? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Régen,amikor nem volt UH csak kézzel vizsgáltak.Ha majd elmész nődokihoz az első hetekben valószínűleg hüvelyi UH-al fog megvizsgálni,majd úgy a 10.héttől már rendes UH-al.Nálam legalábbis így volt.
2009. jan. 13. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Szintén én vagyok az első válaszoló,tehát önmagában a vizsgálattól nem lehet bajod.Egyébként van fogadott orvosod,mert érdemes választani egyet,ha a későbbiek folyamán valami gondod,kérdésed adódna őt felkeresheted bármikor.Remélem minden rendben lesz.Boldog babavárást!

19 heteske

2009. jan. 13. 18:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Van orvosom, de sajnos külföldön van a héten, ezért mentem az ügyeletre, de nagyon megbántam, mert nem volt valami kellemes a vizsgálat, és semmi gyógyszert sem kaptam. Egyébként nagyon meg vagyok fázva, és nagyon köhögög. Ez okozhat vérzést esetleg? Mostmár tényleg aggódok.Köszi a választ!
2009. jan. 13. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Megint én.Mit mondott az ügyeletes orvos?Valamilyen másik rendes nődokit feltétlenül keress fel lehetőleg megánrendelésen,mert akkor is többet jelent,és hátha ír neked egy terhességmegtartó vitamint.Ha csak egyszerű náthád van,vagy megfáztál még nem jelenthet nagy gondot.Lázad van?Fogyasszál rengeteg mézes citromos gyümölcsteát és pihenj sokkat,izzadd ki a bacikat.
2009. jan. 13. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó magán dokim van, de most külföldön van, nem tudom hívni. Ez az ügyeltes doki csak annyit mondott, hogy pihenjek és Magne B6, semmi mást. Csak pénteken tudok menni a saját orvosomhoz, de félek, hogy már késő.
2009. jan. 13. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pont 5 hetesen jártam így. Nekem is magne b6-ot mondott a doki, de akkor már mindegy volt. :-(

Minden esetre nekem akkor azt mondta az orvosom, hogy mást nem tud adni, semmi hormont vagy egyebet, mert ez annyira kis terhesség. Ilyen esetben nem tudnak mit tenni, a sorsra van bízva a dolog. Később, mikor már nagyobb a baba hormont adnak, úgy tudom.

2009. jan. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!