Nagyon aggódóm! Ha ma bemegyek az ügyeletre mert napok óta nem mozog, akkor foglalkoznak velem? UH stb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 15:15
1/37 A kérdező kommentje:
ja kimaradt,hogy 23 hetes vagyok
2011. ápr. 1. 15:16
2/37 anonim válasza:
Kénytelenek foglalkozni, megmondod hogy napok óta meg se mozdul a baba.meg KELL nézniük.
Minél hamarabb menj, reméljük nincs semmi baj! Majd írj
3/37 anonim válasza:
Ha az ügyeleten a legközelebbi kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályát érted, akkor valószínűleg igen, fognak veled foglalkozni, mert ott mindig van készenlétben valaki!
Ha az általános orvosi ügyeletre gondolsz, akkor ő el fog küldeni...
Miért kellett ezzel péntek délutánig várni?
Nincs orvosod?
4/37 anonim válasza:
persze, hogy foglalkoznak. de nyugi, én nem hinném, hogy baj van, 35 hetesen már jobban aggódnék, de még picúr. természetesen mindenképpen menj be. majd írd meg mi volt
5/37 anonim válasza:
Ha UH-t nem is csinálnak, szívhangot biztosan fognak keresni.
7/37 anonim válasza:
indulás, eddig sem kellett volna várnod!!!!!
8/37 anonim válasza:
Persze,de minden házi praktikát bevetettél már,hogy megmozduljon??????
Mindenképp menj el dokihoz!
9/37 anonim válasza:
Mindenképp menj! Csak megnyugtatásképp: nekem pont 23 hetesen nem mozgott 2 napig, illetve nem éreztem, mert háttal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!