Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon aggódóm! Ha ma bemegyek...

Nagyon aggódóm! Ha ma bemegyek az ügyeletre mert napok óta nem mozog, akkor foglalkoznak velem? UH stb?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 15:15
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Kedd óta nem mozog.Azért vártam idáig,mert úgy gondoltam,hogy 1-2 nap még rendben hogy nem mozog mert ilyenkor még sokat alszik.De most már nagyon félek,ezért este bemegyek a párommal.Szerdán voltam védőnőnél akkor volt szívhang.Mit kérnek,mit kell vigyek ha bemegyek a kórházba?
2011. ápr. 1. 16:01
 12/37 anonim ***** válasza:
KUTYA KÖTELESSÉGÜK!Siess,menj ahogy csak tudsz!
2011. ápr. 1. 16:02
 13/37 anonim ***** válasza:

Én előtte azért meginnék egy fél liter cukros kólát (úgy értem nem light-ot) vagy cukros kávét, és a pocakomat masszírozva az oldalamra feküdnék...

Ha így sincs semmi egy fél óra alatt, akkor kórház.

2011. ápr. 1. 16:10
 14/37 anonim ***** válasza:

Kiskönyvet és tajkártyát vigyél!

Majd írd meg,hogy mi volt!

2011. ápr. 1. 16:17
 15/37 A kérdező kommentje:
Ittam már kávét és attól se:(.Nagyon köszönöm,hogy ennyien írtatok,és ilyen gyorsan.Ma este mindenképp megírom,hogy mi volt a kórházba.Szent Imrébe fogok menni,remélem nem zavarnak el .
2011. ápr. 1. 16:24
 16/37 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem nem lesz semmi baj! Szorítok!
2011. ápr. 1. 17:13
 17/37 anonim ***** válasza:
szia en is xi kerben vagyok:)ismerem a szent imre korhazat itt van melettunk szerintem ha tudsz most meny ne varj!!!!remelem minden rendben lesz de inkab sijes mert baj is lehet en nem akarlak megijeszteni!!de van egy ismerosom 6hos volt mikor 2napig nem mozgot es a koldokkel volt baj osszetekeredet es a babahoz nem jutott ell a verkeringes sajnos a baba nem elte tul mert keson ment ell!!remelem hogy nincs semmi baj a piciddel!!:)22+6hkm
2011. ápr. 1. 17:58
 18/37 anonim ***** válasza:
?
2011. ápr. 1. 18:35
 19/37 anonim ***** válasza:
Mit mondtak? Remélem minden rendben.
2011. ápr. 1. 19:41
 20/37 anonim ***** válasza:
?????????Egész nap eszembe voltál....
2011. ápr. 1. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!