Aki kb a 22. héttől sokat keményedett, görcsölgetett, megnyugtatna, hogy ugye minden rendben lesz?
Nálam is pontosan a 22. héten kezdődtek a keményedések. Többször kórházba kerültem emiatt, a 36. hétig gyógyszereket szedtem (Mg, No-spa, Spiropent), állandóan feküdnöm kellett és semmi szex.
A méhszáj végig zárva volt, csak megrövidült egy picit. A derekam nem fájt, csak a vége felé. Rengeteget aggódtam a 8. hónap végéig.
Teljesen időre, 39 hét 3 napra született a kislányunk, aki hála a jó Istennek makk egészséges. Annyira hatásos volt a terápia, h sehogy se sikerült a szüléskor tágulnom (egy ujjnyit se) és a végén császár lett.
Utólag visszagondolva sztem nem is bizos, h igazi keményedéseim voltak, mert fájni nem fájt. Lehet, h csak ahogy tágult a méhem, azt éreztem, az orvos meg nem akart kockáztatni.
Ne aggódj, biztos nem lesz baj, de azért pihenj sokat és menj orvoshoz, ha úgy érzed vmi nem stimmel.
Nekem a 17. héten kezdődtek, ma 38 hetes vagyok, zárt méhszájjal.
A derekam nem fájt ugyan, de én még aug. 6.án is dolgoztam. Ha még fekszel is, semmi baj sem lesz ennyi gyógyszerrel. Ne izgulj, az többet árt!
Szia! Csatlakozom én is, 18. héttől keményedek, azóta napi 3 van hogy 4 szem magnesii citricit szedek. Eddig teljesen zárt vagyok, minden rendben (kopp-kopp). Sőt az utóbbi pár hétben kevesebb is a keményedés, mint eddig! Ne aggódj, szerintem ez sokunkkal előfordul!
Üdv, 31 hkm
Sziasztok! Köszönöm a valaszaitokat:)
Tegnap este bementem az ügyeletre, ott tartottak, most engedtek haza. Magnerotbol kell szednem 3x1-t, mehszaj teljesen zárva, baba jól van.(kop-kop)
Úgyhogy hazaengedtek, de azért kemenyedek így is párszor. Néha fekvő helyzetben is, de legtöbbször akkor, ha felkelek, felállok, kiegyenesedek.
Nagyon remelem és bízom benne, hogy legalább a 36. hétig bent marad a kislányom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!