8. heten enyhult a mellfeszules es megszunt az undor az etelektol es a hanyingerem is. Remenykedhetek meg, hogy minden rendben a babaval?
istenem!! persze hogy minden oké!!!!
nekem is ez van (volt )amig nem vezsem be a napi terhesvitamint aztan futok hányni:D
13h 2 nap
Azért kérdeztem, hogy nem a hormonszint leesés miatt vannak e ezek a tünetmegszűnések?
Már 100x leírtam de az én történetem az, hogy a 6. héten nagyon beteg lettem és amikor kezdtem jobban lenni, éreztem, hogy nem feszül úgy a mellem és a hasam. Mentem dokihoz,és mondták, hogy valószínűleg most haldoklik az embrió, mert hol volt szívverése hol nem. 1 hét múlva halott volt.
Idáig abban a hitben voltam, hogy a betegség miatt veszítettem el.
Most újra terhes vagyok és a doki írt fel hormon gyógyszert... elgondolkodtam. Nem lehet hogy a hormon szintem leesését éreztem meg azzal, hogy enyhültek a tünetek, és ebbe halt bele a baba? Most is csak tippelek.
Amúgy most sem állunk túl jól mert a 6. héten még nem talált embriót se szikhólyagot a doki, de legalább a tüneteim megvannak :/ ha ez számít.
Milyen dokid van? Mitől volt az előző?
Később kéne de én szerdán visszamegyek!
Mi az a magas dózisú? Nekem elég hihetetlen, hogy c vitamintól lehet ilyen. Hol olvastad? (Vízben oldódó vitamin és a felesleg kiürül.)
Te mikor mész?
Mivel ma nem mentem dokihoz ,mert mintha ereznema tuneteket ujra szerencsere :) , igy szerintem kivarom a jovohet penteket, de ha parazok a hetvegen akkor lehet h kedd lesz belole...
hat sajnos napi 2szer 3ezer mg-ot szedtem be a c-vitaminbol... Maskor tenyleg segit,dehat nem is tudom miert nem gondoltam erre hamarabb...
szep hetveget Neked , probaljunk meg nem aggodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!