Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítséget kérnék, ki járt...

Sz.mse kérdése:

Segítséget kérnék, ki járt úgy hogy szülés után még hónapokkal sem volt rendben a menzesze?

Figyelt kérdés

Én 10 hónapja szültem lassan és még mindig gondom van. eddig voltak hőhullámaim azok mostanában azért elmúltak. azonban a vérzésem hol 3 hol 4 hétre jön meg, illetve van hogy kevés van hogy normális a mennyisége. s volt olyan is hogy kimaradt.

Ha volt vkinek ilyen írja meg mi lett a vége, milyen vizsgálatot kezelést kapott ha kapott.

2012. aug. 11. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szoptatsz, akkor ez normális lehet, ha egyáltalán nem, akkor keress fel dokit.
2012. aug. 11. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

13 hónapos a lányom és 6 hetes kora óta nem szopik.

Van, hogy hónapokig meg se jön, van, hogy igen, de 2-3 napra csak..

Most írt fel egy gyógyszert az orvosom, mert eddig a természetre akarta bízni a regenerálódást.

Viszont mi szeretnénk majd újabb gyermeket és örülnék, ha minél hamarabb rendben lennék.

2012. aug. 11. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ki járt úgy? Én.

"Ha volt vkinek ilyen írja meg mi lett a vége, "

Egy bónusz gyerek meglepiként.

Védekezzetek, ha nem akartok gyorsan még egyet. Én a nagy 6-8 hónapos kora között össze-vissza menstruáltam, majd többet nem.... Közben rosszulléteim kezdődtek, azt hittem terhes vagyok. Ultrahangon megállapították, hogy nem, és nem is lehetek, vékony a méh nyálkahártyája. Ez ment még 3 hónapig, amikor is úgy, hogy nem menstruáltam hónapok óta, megfogant a második. Megint rá két hónappal úgy mentem vissza a dokihoz, hogy akkor csináljuk meg az egészségügyi kaparást, mert nem lett jobb, amikor az ultrahangon ott volt a gyerek.

Nekem még fogamzásgátlót is ajánlottak, van olyan amit szoptatás mellett is szabad, az beállítja.

2012. aug. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!