Segítséget kérnék, ki járt úgy hogy szülés után még hónapokkal sem volt rendben a menzesze?
Én 10 hónapja szültem lassan és még mindig gondom van. eddig voltak hőhullámaim azok mostanában azért elmúltak. azonban a vérzésem hol 3 hol 4 hétre jön meg, illetve van hogy kevés van hogy normális a mennyisége. s volt olyan is hogy kimaradt.
Ha volt vkinek ilyen írja meg mi lett a vége, milyen vizsgálatot kezelést kapott ha kapott.
13 hónapos a lányom és 6 hetes kora óta nem szopik.
Van, hogy hónapokig meg se jön, van, hogy igen, de 2-3 napra csak..
Most írt fel egy gyógyszert az orvosom, mert eddig a természetre akarta bízni a regenerálódást.
Viszont mi szeretnénk majd újabb gyermeket és örülnék, ha minél hamarabb rendben lennék.
Ki járt úgy? Én.
"Ha volt vkinek ilyen írja meg mi lett a vége, "
Egy bónusz gyerek meglepiként.
Védekezzetek, ha nem akartok gyorsan még egyet. Én a nagy 6-8 hónapos kora között össze-vissza menstruáltam, majd többet nem.... Közben rosszulléteim kezdődtek, azt hittem terhes vagyok. Ultrahangon megállapították, hogy nem, és nem is lehetek, vékony a méh nyálkahártyája. Ez ment még 3 hónapig, amikor is úgy, hogy nem menstruáltam hónapok óta, megfogant a második. Megint rá két hónappal úgy mentem vissza a dokihoz, hogy akkor csináljuk meg az egészségügyi kaparást, mert nem lett jobb, amikor az ultrahangon ott volt a gyerek.
Nekem még fogamzásgátlót is ajánlottak, van olyan amit szoptatás mellett is szabad, az beállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!