Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! Mit csináljak, ügyelet...

Sos! Mit csináljak, ügyelet vagy mi?

Figyelt kérdés

kb 20 perce elkezdtem szédülni, meg elhomályosodott minden. ez elmúlt, most viszont zsibbad az arcom a szám, és a kezeim, ezen felül semmi erő nincs benne. olyan furcsán érzem magam. szerintetek menjek dokihoz, vagy mit csináljak?

egyáltalán ez mitől lehet?

30 hkm

2012. dec. 18. 19:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz ügyeletre menni hívd fel a nőgyógyászt. passz :/ remélem nincs baj
2012. dec. 18. 19:17
 2/18 A kérdező kommentje:
most hívtam párom, hogy mikor ér haza, egyedül nem merek nekiindulni a dokihoz, félek hogy útközben elájulnék...
2012. dec. 18. 19:18
 3/18 anonim ***** válasza:
jól teszed remélem hamarosan el tudtok indulni. írd meg mit mondtak, és nyugi!
2012. dec. 18. 19:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod ki a mentőt?
2012. dec. 18. 19:26
 5/18 anonim ***** válasza:
leesett a vércukorszinted sztem.egyél gyorsan valamit.iszol elég folyadékot?
 6/18 anonim ***** válasza:
vagy a vérnyomásod...
 7/18 A kérdező kommentje:

ettem is, ebédeltem rendesen, uzsi is volt, most egy islert vagy mit ettem, inni egész nap iszom, kb 2-3 litert naponta, plusz sok kakaót.

sajnos mire kijön a mentő... addig 2x beérünk párommal. kb fél óra múlva hazaér elvileg, addig lefekszem.

2012. dec. 18. 19:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tegnap volt hasonló zsibbadt a kezem meg kellemetlen volt a közérzetem! Voltam dokinál nekem a baba nyomott valami ideget állítólag! Ma már jobban vagyok! Hívd fel a védőnőd vagy a dokid amíg haza nem ér a párod és próbálj meg enni valamit hátha tényleg a vércukrod! Ha nem javul tényleg menj dokihoz! 30hetes kismama
2012. dec. 18. 19:32
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is vércukor vagy vérnyomás probléma lesz, nekem 30 hét körül rendszeresen voltak ilyenek, olyankor ettem-ittam, lefeküdtem és jobban is lettem lassan. Emlékszem az első ilyen pont 30 hetesen volt, épp őssejt levételre szerződtünk :) Késésben voltunk, ezért csak kutyafuttában ettem pár falatot, esetleg nem lehet ilyen?

Ha nem leszel jobban, menjetek dokihoz azért biztos ami biztos alapon, de egyedül szerintem ne indulj el, én nem mernék...

Jobbulást, remélem minden rendben lesz veletek is!

2012. dec. 18. 19:36
 10/18 anonim válasza:
0%

kedves kérdező az alapján amit, itt le írtál Krónikus agyi

hipoperfúzióra utalnak nézd meg a netten vagy kérdezd meg a kezelő orvosodat :)

2012. dec. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!