Sos! Mit csináljak, ügyelet vagy mi?
kb 20 perce elkezdtem szédülni, meg elhomályosodott minden. ez elmúlt, most viszont zsibbad az arcom a szám, és a kezeim, ezen felül semmi erő nincs benne. olyan furcsán érzem magam. szerintetek menjek dokihoz, vagy mit csináljak?
egyáltalán ez mitől lehet?
30 hkm
ettem is, ebédeltem rendesen, uzsi is volt, most egy islert vagy mit ettem, inni egész nap iszom, kb 2-3 litert naponta, plusz sok kakaót.
sajnos mire kijön a mentő... addig 2x beérünk párommal. kb fél óra múlva hazaér elvileg, addig lefekszem.
Szerintem is vércukor vagy vérnyomás probléma lesz, nekem 30 hét körül rendszeresen voltak ilyenek, olyankor ettem-ittam, lefeküdtem és jobban is lettem lassan. Emlékszem az első ilyen pont 30 hetesen volt, épp őssejt levételre szerződtünk :) Késésben voltunk, ezért csak kutyafuttában ettem pár falatot, esetleg nem lehet ilyen?
Ha nem leszel jobban, menjetek dokihoz azért biztos ami biztos alapon, de egyedül szerintem ne indulj el, én nem mernék...
Jobbulást, remélem minden rendben lesz veletek is!
kedves kérdező az alapján amit, itt le írtál Krónikus agyi
hipoperfúzióra utalnak nézd meg a netten vagy kérdezd meg a kezelő orvosodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!