Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne nagyon! A 4d mikor...

Érdekelne nagyon! A 4d mikor hívnak akkor csak engem és jön velem a férjem? Nem küldik ki? Várom a válaszokat

Figyelt kérdés
csütörtökön megyünk 4d-re.Ilyenkor,hogy működik ?Engem hívnak be?vagy egyből vihetem apát is?mert Én nem mondtam a telefonban,Ők tudják,hogy ilyenkor az anyuka az apukával fog menni?????Nagyon fontos még nem voltam sosem 4d.

2012. dec. 18. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem, ez nagyon pofátlan dolog! Ha már ennyi pénzt fizet az ember, a minimum az lenne, hogy legalább az Apát beengedjék!
2012. dec. 18. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem Szegeden volt...(Pesten) de szerintem nagyon ritka az ilyen egyébként...

Nem is értem, hogy miért is ne jöhetne be az apuka... ha fizetsz ha nem... Minden rendben lesz tuti :D Boldog babavárást :)

2012. dec. 18. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nővérem volt pesten (messziről mentünk)kb 3hete és így elmentünk velük mi is csavarogni párommal! Nővérem 29 én 27hetes voltam akkor! Délutánra volt időpont én egész héten meg aznap is szekáltam sógoromat hogy ha nem akar bemenni tesómmal bemegyek én:-) odaértünk várni kellett én a párommal kinn leültem! Végeztek előttünk behívták nővérem mivel előttünk is 3an voltak benn így nővérem mosolygott és intett menjek én is párom ülve maradt mire a hölgy szólt kedvesen hogy van még szék nyugodtan jöjjön ő is:-) és így mindenki jól járt mert láthattam az új keresztlányom:-) sőt a hölgy megkért hogy bónuszba had lesse meg az én babómat is mert nem bírja ki hogy terhest lát és nem nézhet rá a babára:-) szóval kaptunk bónuszba 5percet a kisfiúnkról! egy élmény lesz nektek is! kedves 6os a helyedben én is ezt tettem volna mi az hogy kiküldik az apát?! hu én tuti jó nagy botrányt csináltam volna:-)
2012. dec. 18. 19:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké nagyon szépen köszönöm.Kedves 6-os nagyon sajnálom,hogy ilyen bunkók voltak veletek.Én sokat járok a dr-hoz vizsgálatra természetesen taj-kártyás ,csak az ajtóra meg a neten van kiírva ,hogy 4d-stb,stb Ezért jelentkeztem be hozzá mert azt mondják,hogy szegeden Ő+még1-dr-Nő a legjobb 4d-ben.De Én ott nem láttam fotelt meg ilyeneket a felszerelés az nagyon jó.
2012. dec. 18. 20:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Fuuuuuuuuuuuuuu Tegnap voltam 4d isten király volt :-))))))))))))))Ja és Apát is hívták velem együtt .
2012. dec. 21. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy! :) Na helyes,így működik egy normális helyen!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

Valahol az egyik kommentelő voltam :)

2012. dec. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!