Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne nagyon! A 4d mikor...

Érdekelne nagyon! A 4d mikor hívnak akkor csak engem és jön velem a férjem? Nem küldik ki? Várom a válaszokat

Figyelt kérdés
csütörtökön megyünk 4d-re.Ilyenkor,hogy működik ?Engem hívnak be?vagy egyből vihetem apát is?mert Én nem mondtam a telefonban,Ők tudják,hogy ilyenkor az anyuka az apukával fog menni?????Nagyon fontos még nem voltam sosem 4d.

2012. dec. 18. 18:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Bemehet:)
2012. dec. 18. 18:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bemehet. Velem eljött a Párom és Édesanyám is. Mind a ketten jelen lehettek. Szerintem ha 3-4 ember bent van az egyáltalán nem gáz. :) Meg nyilván ha már kifizeted azt a 12-15 ezer (vagy esetleg több) forintot akkor szerintem már azt vihetsz be akit csak szeretnél. Jó azért nem kell túlzásba esni, nyilván nem egy focicsapatra gondolok, hanem 2-3 közeli hozzátartozóra. :)
2012. dec. 18. 18:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Persze, készülnek rá, én mikor nézelődtem hová menjünk, szinte minden szolgáltatónál a képeken láttam kis díványkákat a vizsgáló asztal mellet apunak pl.

Ahol mi voltunk, ott sem volt kérdés, hogy bejöhet-e, sőt, szinte belökték, mert vonakodott bejönni :)

2012. dec. 18. 18:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Mi magánrendelőben voltunk a párommal 4D-n és amikor behívtak a párom automatikusan bejött velem,és ez természetes volt a szonográfusnak is!!Nem lepődött meg,hogy bejött velem a férjem,és nem is küldte ki.Mi 6 ezret fizettünk a vizsgálatért,és 22 percig tartott :)

26 hetesen megyünk megint :)

20 hkm

2012. dec. 18. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Mi 2x is voltunk.Elsőnek simán jött velem apa,nem is volt kérdéses.Másodjára már vittük a mamát is.A magánrendelőben ahol mi voltunk volt betéve egy bőrkanapé,kimondottan a kísérőknek.Tehát ők is abszolút úgy vannak berendezkedve,hogy több ember is kísérheti a kismamit. :)
2012. dec. 18. 18:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi is voltunk, és kiküldték az apát, de elég bunkón. (magánnál) mondtam, hogy akkor köszönjük szépen, és én is kisétáltam. Elmentünk máshova, ahol nem volt kérdés, hogy jöhet e apuci :)

Azért ha fizetek, ha nem, az apja láthassa már a gyerkőcét...

2012. dec. 18. 18:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen .Igen Ő is magán 13000-ft-ért időpont is van ,csak mos ez így eszembe jutott ,hogy mi van ha???????Bízom benne,hogy nekik is egyértelmű !
2012. dec. 18. 18:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Kedves hatos, ez komoly?? Ilyenről még nem is hallottam...
2012. dec. 18. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos komoly... pedig ők is 13 ezret kértek érte, de oda többet vissza nem megyünk :)
2012. dec. 18. 19:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Jaj 6-os remélem ez a város nem Szeged????????????
2012. dec. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!