Érdekelne nagyon! A 4d mikor hívnak akkor csak engem és jön velem a férjem? Nem küldik ki? Várom a válaszokat
Persze, készülnek rá, én mikor nézelődtem hová menjünk, szinte minden szolgáltatónál a képeken láttam kis díványkákat a vizsgáló asztal mellet apunak pl.
Ahol mi voltunk, ott sem volt kérdés, hogy bejöhet-e, sőt, szinte belökték, mert vonakodott bejönni :)
Mi magánrendelőben voltunk a párommal 4D-n és amikor behívtak a párom automatikusan bejött velem,és ez természetes volt a szonográfusnak is!!Nem lepődött meg,hogy bejött velem a férjem,és nem is küldte ki.Mi 6 ezret fizettünk a vizsgálatért,és 22 percig tartott :)
26 hetesen megyünk megint :)
20 hkm
Mi is voltunk, és kiküldték az apát, de elég bunkón. (magánnál) mondtam, hogy akkor köszönjük szépen, és én is kisétáltam. Elmentünk máshova, ahol nem volt kérdés, hogy jöhet e apuci :)
Azért ha fizetek, ha nem, az apja láthassa már a gyerkőcét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!