Maternity-Róbert-Telki Klinikáról érdekelne minden vélemény?
Köszi szépen,nagyon hasznos a válaszod!
Megkérdezhetem,hogy melyik orvost-szülésznőt javaslod?
Rigó doktornőnél voltam,nagyon kedves volt,abszolút megbízhatónak tűnt.
Ami aggályom van,hogy olvastam,hogy nem valami természetes-gátvédelem szülés pártiak,és sokat császároznak
Én Sándor Gyulánál szültem, amikor még nem magánkórház volt a Kútvölgyi. Egyáltalán nem gátvédelem-párti, vág ha kell ha nem.
Az összes szobatársamat vágták (más orvosok, de nagy részük maradt a magánkórházban is), többedik gyereknél is.
Kicsit off is meg nem is!
Én is Csabaynál szültem az első gyerkőcömet, de még nem a Maternity-ben, hanem a Sote-n. Ahogy az előttem szóló én is csak ajánlani tudom, eszméletlen jó orvos, sajnos én pont azért hagytam ott, mert átmenet a magánba, nem bírtam volna kifizetni így váltottam, viszont mindent elmondott a kórházról mielőtt eljöttem tőle és nagyon, de nagyon szimpatikus volt, ha tehettem volna biztos maradok vele.
Nem beszélve arról, hogy Rigó doktor nagyon jó orvos csapatot kovácsolt maga köré a Maternity-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!