Melyik magánklinikát javasoljátok? Valaki szült már ott?
Ugyan végül nem ott szültem, mert drágának találtam, de a régi dokim a Maternityre ment át. Az orvoscsapatukat tekintve nagyon jó, sokan mentek át a Sote I-ről, és ha végülis a többi magánt nézem, nem is olyan drága.
Egyébként erről én csak jókat hallottam, a dokim is állati jó orvos volt, sajnáltam is, gondolom szar helyre nem ment volna.
Kedves Első,melyik orvost javaslod a Róbertben?
Kedves Utolsó,megkérdezhetem ki volt az orvosod,aki már a Maternityben rendel?
Köszi mindkettőtöknek!
Én a Róbertben szültem 2x, Mészáros Márta volt a dokim (nyugatinál van magánrendelése).
100%ig meg voltam elégedve, orvosok, nővérek kedvesek, mosolygósak.
És ez még nem is annyira drága klinika. Majdnem ugyanennyit borítékoztam volna el, ha állami kh-ba megyek.
A régi dokim neve Dr Csabay László. Magánrendelése is van külön Budán, de a Maternityben dolgozik.
második
Szia!
Én augusztus végén fogok szülni a Maternityn...azután tok nyilatkozni...
Kedves Utolsó!
Megkérdezhetem,hogy ki az orvosod a Róbertben?
Én Telkiben szültem 10 hónapja. Minden kifogástalan volt, mindennel elégedettek voltunk. Nagyon jó volt, hogy apával és a babával hármasban lehettünk végig, összeszokva kerültünk haza. Olyan volt, mint egy szanatórium a csodás erdős, madárcsicsergős környezetben, nem pedig mint egy kórház. A szobák otthonosak, a szülőszobák végképp, az orvosom és a szülésznőm végtelenül rugalmas volt. Nem tudok rosszat írni, tényleg. Gyönyörű szülésem volt, pedig indították, nem volt rövid, de mindent megtettek, hogy könnyebb legyen és befele tudjak figyelni és segíteni a babámnak, hogy kifele haladjon.
Nem lesz több gyermekem, de ha lenne, habozás nélkül Telkiben szülnék ismét.
Az orvosom dr. Varsányi Hajnalka volt, aki orvosilag és emberileg is rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!