Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen véleményetek van Dr....

Milyen véleményetek van Dr. Kovács Róbert nyíregyházi nőgyógyászról?

Figyelt kérdés
2012-es információ érdekelne, árakról, segítőkészségről, emberségről, stb.
2012. okt. 16. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem nála szültem, hanem Molnár Balázsnál, Nyíregyházán. A Dr. Kovács tartott egy-két vizitet, de jó fejnek tűnt, kedvesnek. A 34. héten töltöttem egy hetet a szülőszobán, ő volt az ügyeletes doki, akkor is elég normális volt. Ezen az éjszakán halottam, ahogy levezett egy szülést és úgy távolról hallgatózva is elég normálisan beszélt a kismamával.

Nem tudom az árat, de szerintem kb. annyi, mint a Molnáré. Én Molnárhoz kb. 5X voltam magánrendelésen (az 5X8ezer) szülés után pedig 40ezret adtam.

Én csak ennyit tudok segíteni!

2012. okt. 16. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Várom a továbbiakat!
2012. okt. 17. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
9000 Ft egy vizsgálat. A vége fele már vszínű a kórházba hív. Szülésről még nem tudok nyilatkozni de már találkoztam két lánnyal aki nála szült és mindkettő dicsérte. Ők azt mondták nagyon kedves, normális, bármikor lehetett hívni, kérdezni stb. stb.
2012. okt. 21. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem Nála szültem, de Ő indította a szülésem, mivel az orvosomnak akkor épp volt egy sürgős műtétje. Én is csak jót tudok Róla mondani, másoktól is csupa pozitív dolgot hallottam csak!
2012. dec. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!