Nyíregyházán dr Kovács Róbert nőgyógyászról vélemény? Mennyi nála egy vizsgálat, illetve szülés?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 18:23
2/7 A kérdező kommentje:
Hehe. Nem Húsvétkor készülök hozzá menni! Kösz a semmit!
2012. márc. 7. 18:36
3/7 anonim válasza:
Egy vizsgálat 8.000 Ft, mindig ad képet is, ezt egy másik helyen nekem 1.500 Ft-ért adták, ő külön a fényképért nem kér. A szülésért 70.000-et adott akiről tudom, hogy nála szült, de konkrétan tarifát nem mond, legalábbis nekem eddig nem mondott. Vizsgálatokon mindig figyelmes, rosszat eddig nem hallottam róla, igaz a rendelés mindig csúszik, minimum fél óra a várakozási idő.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Az nem gond, hogy csúszik a rendelés ha közben alapos és normális! Remélem beválik!
2012. márc. 7. 20:42
5/7 A kérdező kommentje:
Ja. És azt nem tudjátok hogy az első vizsgálat 6 hetesen az hüvelyi vagy hasi uh?
2012. márc. 7. 21:15
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, mert én nyolc hetesen mentem először, akkor ugyanis már tisztán van szívhang is. Az az ultrahang hasi volt. Az első gyerekkel én is hat hetesen mentem, aztán egy hét múlva vissza kellett menni, addig meg idegeskedtem, hogy lesz e szívhang egy hét múlva. Persze az egy másik orvosnál volt, de nekem az is hasi volt.
7/7 bors 27 válasza:
Aranyos kedves orvos, viszont nagyon pénzéhes! 39 hetesen még a magánrendelőbe hívott NST-re! Nem szereti a kórházi találkozásokat csak a hüvelykenetet vette ott le!Szóval csak akkor válaszd őt ha van mit a tejbe aprítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!