Nyíregyházi kismamák, mi a véleményetek Felföldi Róbert, illetve Molnár Balázs nőgyógyászról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 19:11
1/9 anonim válasza:
molnár Balázsnál szültem ő volt az ügyeletes végtelen rendes
2/9 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, nem volt fogadott orvos a szülésnél? Mert én is azt a tanácsot kaptam, hogy ne fogadjak orvost, majd azzal beszéljek, aki éppen ügyeletes a szüléskor.
2011. dec. 14. 13:13
3/9 anonim válasza:
Nem fogadtam szerintem felesleges alig van ott szülésznő lesz veled végig.
5/9 anonim válasza:
Én is Molnár Balázsnál szültem! Egy nagyon aranyos, rendes, és lelkiismeretes orvos!Én megfogadtam, és nem csalódtam
6/9 anonim válasza:
Aki Molnár Balázsnál szült mennyi pénzt adott? Nála fogok és tanácstalan vagyok. Megkérdezted előre vagy adtál amennyit jónak láttál/ tudtál?
7/9 anonim válasza:
Császárom volt, mert faros volt a kisfiam, 30 ezret adtam, de ha lett volna több akkor többet adok pl 40-50 de a 6 hetes vizsgálaton sem volt, semmivel másabb mint addig. Tehát nem keveselte. Mert nem gondolom, hogy a pénz motiválja. Ja és minden egyes reggel az ágyam lábánál állt!!!!!!!!!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Hozzászólok hátha olvassa még valaki mikor rákeres.
Én olvastam róla negatívat-pozitívat de mikor szüléskor hívták és megjelent, olyan pozitív erőt adott és olyan jól vezette le, hogy a párom is és én is csak jót tudunk mondani róla.
Nagyon biztatott és nagyon normális volt, segítőkész és utána is sok tanácsot adott. Odafigyel rád! Szóval összességében: Ajánlom! ja és nem pénzéhes!
9/9 Jacama válasza:
Én is nála szültem és terhesgondozásra is jártam hozzá. Nagyon becsületes , alapos , lelkiismeretes orvos. Odafigyel a kismamákra és nem pénzéhes, bár szerintem pont ő érdemelne meg a jó fizetést ,azért a munkáért , amit és ahogyan végez. A következő babát is nála szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!