Van kedvetek egy kis teszthez? :-) Nem kell leszólni meg beszólni! Tudom hogy játék csak érdekelne kinek mi jött ki!
nem leszólás, nem beszólás, de ne haragudj, ez hülyeség. ha bejön akkor "na ugye", ha nem akkor meg persze mély hallgatás
50-50%, hogy kijön
érdekes, a vallásosakat elmondják mindenféle maradinak, de az ilyen hülyeségekben hisznek az emberek
Én ezt még régebben csináltam meg,még terhes se voltam.De bejött.Körbe forgott és kislányom van.
Persze lehet csupán csak véletlen is.
Nekem annak idején egy ismerös minden gyerekemnél ezzel a módszerrel akarta megmondani, hogy fiú vagy lány lesz.
A négy gyereknél ezeket jósolta, illetve ez lett az eredmény:
1. fiút jósolt - az eredmény lány
2. lányt jósolt - lány lett
3. lányt jósolt - fiú lett
4. lányt jósolt - fiú lett
Szóval a találgatásnál nem jobban találta el.
én megcsináltam,mert nem vagyok semmilyen játék elrontója:))
Nekem körkörösen lengett szóval kislány.
A doki fiúra tippelt a 16.héten,majd meglátom kinek lesz igaza.
Én ezt még tinikoromban csináltam meg, pusztán játékból. Anyukám mondta, hogy van egy ilyen "jóslás", vagy minek nevezzem, és nekik is, meg nagyszüleimnek is az igazat mutatta. Szóval megcsináltam többször is, és az volt a hátborzongató, hogy mindannyiszor ugyanaz jött ki, ugyanabban a sorrendben. Első fiú, aztán 2 lány, és utána megállt. Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, pont azért is csináltam meg többször is, hogy bizonyítsam milyen hülyeség, de hát mindig ugyanazt a kombinációt adta ki. Eddig bevált, mert van egy kisfiam. Hát kiváncsi vagyok, hogy majd tényleg két hugicája lesz-e. :) Azért még mindig szkeptikus vagyok.
Amúgy nemrégiben volt egy olyan kérdés, hogy kinek mennyire mondott gazat az ingajóslás, és meglepő, de a válaszolók 80-90%-ának jót mutatott.
Én is megcsináltam:
első jóslás fiú- fiú lett.
második jóslás lány- lány lesz:-)
utána már csak fiút mutatott, de nem tervezünk 3. babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!