Minden kisgyerek szereti a legó duplót? Ha a lányomat az építőkockák nem érdeklik, a legó érdekelné?
Figyelt kérdés
Nem akarom feleslegesen megvenni,mert ahhoz nagyon drága hogy "porfogó" legyen! Műanyag építőkockái vannak,de inkább csak dobálódzik velük.2011. nov. 18. 23:05
1/8 anonim válasza:
Fuj,én nagyon utáltam. Csak a legóóóó!!!
18F
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,de az én kislányom csak 20hónapos.
2011. nov. 18. 23:13
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
20 hónaposan még nem kell szeretni a duplot.
De szerintem érdemes megvenni, csak akkor ne az építőszettel kezdd, hanem vegyél pici figurákat, állatokat, emberkéket.
Az én lányom sem az építést komálja, hanem az állatokat eteti meg ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
Az építőkockákhoz az enyémek semnyúltak soha, maximum főztek velük. Viszont a duplot építik és rengeteg egyéb kiegészítője van, állatok, tűzoltó, rendőr
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. nov. 19. 10:49
7/8 anonim válasza:
Az én lányom meg az ellenkezője: imádja a fakockákat és a megablock (jól írom?) építőkockákat.
A Lego duplót utálja, a rendes Legót imádja.
Igaz, ő már 3,5 éves. 2,5 évesen kapta a duplót, de nem érdekli, az én régi Legóimmal meg bármeddig elvan.
8/8 anonim válasza:
Köszi a kérdést és a válaszokat, ez engem is érdekel(t)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!