Van még olyan valami amit egy 1,5éves kisgyerek nem ehet vagy ihat?
Nem javasolják a csonthéjasokat (mogyoró, dió), a fulladásveszély és az allergia miatt.
A mákkal is óvatosan kell még bánni, állítólag nagyon elalszanak tőle (ezt a szomszéd anyuka mondta, ez a szakmája, nem tudom, hogy igaz-e.)
Aprómagvas gyümölcsökkel lehet próbálkozni, ha nincs allergiás a családban.
Szerintem a szemes babot csak 2 éves kortól ajánlatos...
Bár nem hiszem, hogy bántaná a pociját egy 1,5 évesnek sem... Csak erről olvastam, hogy 2 éves kortól ajánlatos.
Ezek közül amiket írtatok szinte már mindent evett,kivéve a gombát,és a húsokat. Persze csirke,disznó,marhahúst és halat már evett. Imádja a tejtermékeket,főleg a sajtokat. A nagy kedvenc még a nyers paradicsom. Nem is gondoltam hogy 2éves kor után ajánlott. A máktól és a diótól sem volt még baja.
Köszönöm a válaszokat!
Nálam a gomba és a mogyoró maradt. Dióféléket evett már 18 hónaposan, és a mézet is eszi kenyéren és teában is.
Persze az eleve nem gyereknek valókat nem sorolom ide, mint az alkohol, energiaital és társai, amit még felnőttnek sem kéne enni/inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!