Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol ihat kisgyerek...

Mikortol ihat kisgyerek rendes teát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Én már adok néha a kisfiamnak,ha éppen elfogyott a Hipp teánk.Ici-picit belelógatom a forralt vízbe épp,hogy megszínezem vele.

4 gyerkőc anyukája

2011. márc. 20. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
1 éves a kisifsam, nemrég adtam neki először fekete teát cukrozva, de ritkán kap. Főleg vizet adok neki, és azt jobban is szereti.
2011. márc. 20. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Én talán 2 éves kora előtt valamivel adtam neki a mi teánkból először.
2011. márc. 22. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Első jó kis választ adott:D

Mi 2 éves korában.

2011. márc. 22. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
A fiam 9 hónapos, és szokott kapni, igaz nagyon keveset iszik alapból, ha szomjas, inkább cicizik!
2011. márc. 22. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

16 hónaposom kb. 1 hónapja kap rendes teát, ha kér, de inkább vizet iszik.

A gasztroenterológus mondta, hogy a próbáljak neki teát adni a széklet rendeződésének segítésére, méghozzá Pickwick csipkebogyó teát vagy Rooibos teát, mert ezek koffeinmentesek.

2011. márc. 22. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Na, az enyem egy honapos kora ota kap gyenge gyumolcsteat, amit mi iszunk, csak o cukor nelkul. Feketeteat pedig mi sem iszunk, a gyermeknek pedig nem jo. Igaz mi kulfoldon elunk, itt nem tilos olyan sok minden. A gyermekorvos mondta hogy nyugodtan kaphat normal gyumolcsteat.
2011. márc. 22. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Én már fél éves kora óta adok neki,annak a vize is meg van forralva,ártani emiatt nem árt neki!Annyi,hogy az övét nem cukrozom!De legszívesebben vizet iszik,aminek örülök is!:)
2011. márc. 22. 20:38
 9/9 E. Zsuzsanna. válasza:
Az én kisfiam 1 éves kora óta itta.A dr-nő mondta,hogy lehet de nagyon gyengét kell neki csinálni.DE egyébként főleg a vizet issza a legjobb szomjoltó.
2012. jún. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!