Erdekelne a velemenyetek. Tudom h nem vagytok josok de meg is. Meddig lehetunk meg 2:1-ben?
2012.12.12-re vagyok kiirva 34 heti uh a baba becsult sulya 3300g volt ketszer is ellenorizte a doki a lepeny kettes erettsegu a lepeny.Ma voltam az elso nst-n szivhang jo van nemi kis mehtevekenyseg is de en nem erzem..vizsgalat is volt 2111 a mehszaj tehat nyitva van.. :/
masodik szulesem lesz az elso siman ment viszonylag rovid ido alatt de azota eltelt het ev..
Mit gondoltok mennyi ideig maradhatunk meg 2:1 ?
szerintem november végéig még tuti. Talán még egy picit tovább is. De ezt igazából a pöttömöd fogja eldönteni! :D
39+3 hkm
Koszonom a valaszodat remelem egy hetet meg egyben maradunk...a decemberben mar nem remenykedem de mondjuk szeretnem ha kihordanam vegig...csak hat sajna nem kivansagmusor..
Neked konnyu szulest...
Szia!
Tavaly én is dec 12. re voltam kiirva a lányommal. :) és hát nem akart kibújni a drágám, pedig óriás bébi volt már 35. hetesen szétroppantotta a csípőmet! - persze a fiam 4 éve már megtette ugyanezt - szülés közben .... szóval mi mindennel próbálkoztunk : együtlét-amennyire lehetett, bábakoktél- sooha többé!!!, kínai csípős leves - csuklás lett az eredmény.... stb. dec 21. én a túlhordás miatt behívtak főorvosi vizsgálatra de akkor sem akart semmit csinálni, majd estére be kellett mennem hogy beindítsák!, és hát lám csodát , mikor felfeküdtem a kórházban hogy ismét megnézzenek beindult magától :) dec. 22. én 00.15 kor megszületett a drágaságom :) szóval hiába nagy a baba, érettebb a lepény, ha a gyerkőc jól érzi magát nem fog kijönni :)
Nagyon szepen koszonom a valaszod :)
Mi nem szexeltunk mar tobb mint negy hete...es hat amennyire nem kivantam terhesseg alatt a szexet most annyival jobban :P de parom nagyon vigyaz azt mondja ne jatszunk a tuzzel...sokszor erzem mostanaban h szinte a nunimban kaparaszik vagy is h annyira lent matat ... Remelem jol erzi magat odabent es meg egy-ket hetig az "alberlom" marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!