Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erdekelne a velemenyetek....

Erdekelne a velemenyetek. Tudom h nem vagytok josok de meg is. Meddig lehetunk meg 2:1-ben?

Figyelt kérdés

2012.12.12-re vagyok kiirva 34 heti uh a baba becsult sulya 3300g volt ketszer is ellenorizte a doki a lepeny kettes erettsegu a lepeny.Ma voltam az elso nst-n szivhang jo van nemi kis mehtevekenyseg is de en nem erzem..vizsgalat is volt 2111 a mehszaj tehat nyitva van.. :/

masodik szulesem lesz az elso siman ment viszonylag rovid ido alatt de azota eltelt het ev..

Mit gondoltok mennyi ideig maradhatunk meg 2:1 ?

2012. nov. 19. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem november végéig még tuti. Talán még egy picit tovább is. De ezt igazából a pöttömöd fogja eldönteni! :D

39+3 hkm

2012. nov. 19. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat remelem egy hetet meg egyben maradunk...a decemberben mar nem remenykedem de mondjuk szeretnem ha kihordanam vegig...csak hat sajna nem kivansagmusor..

Neked konnyu szulest...

2012. nov. 19. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tavaly én is dec 12. re voltam kiirva a lányommal. :) és hát nem akart kibújni a drágám, pedig óriás bébi volt már 35. hetesen szétroppantotta a csípőmet! - persze a fiam 4 éve már megtette ugyanezt - szülés közben .... szóval mi mindennel próbálkoztunk : együtlét-amennyire lehetett, bábakoktél- sooha többé!!!, kínai csípős leves - csuklás lett az eredmény.... stb. dec 21. én a túlhordás miatt behívtak főorvosi vizsgálatra de akkor sem akart semmit csinálni, majd estére be kellett mennem hogy beindítsák!, és hát lám csodát , mikor felfeküdtem a kórházban hogy ismét megnézzenek beindult magától :) dec. 22. én 00.15 kor megszületett a drágaságom :) szóval hiába nagy a baba, érettebb a lepény, ha a gyerkőc jól érzi magát nem fog kijönni :)

2012. nov. 19. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszod :)

Mi nem szexeltunk mar tobb mint negy hete...es hat amennyire nem kivantam terhesseg alatt a szexet most annyival jobban :P de parom nagyon vigyaz azt mondja ne jatszunk a tuzzel...sokszor erzem mostanaban h szinte a nunimban kaparaszik vagy is h annyira lent matat ... Remelem jol erzi magat odabent es meg egy-ket hetig az "alberlom" marad :)

2012. nov. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!