Melyik orvost válasszam? Érdekelne a véleményetek.
Jártam egy idősebb nőgyógyászhoz, aki nagyon emberséges volt, csak a szükséges vizsgálatokat végezte el a terhességem alatt is. Szüléshez közeledve (mivel ő nem vállal szülést) átmentem egy fiatal dokihoz. Ő minden alkalommal mindent megvizsgált (kézi vizsgálat, uh), mindenről tájékoztatott, igyekezett nagyon alapos lenni, de én túlzásnak éreztem. A szülés alatt nagyon jófej volt, sokat segített, mosolygott, bíztatott... Szóval a vizsgálatok nem tetszettek nála annyira, de a szülés nagy élmény volt.
Most, babus után melyik dokihoz járjak?
szintén a fiatalt választanám, pont az alapossága miatt. Csak a kötelező vizsgálatokat elvégezni mindenkinek kényelmes lehet, de így ha ne adja ég valami baj van, később, vagy nem derül ki.
2 gyermekes anyuka
Én meg úgy örülök, ha találkozok egy lelkes orvossal. Egyre ritkább! Inkább nézzen meg 100x, mint hogy baj legyen.
Szóval én is a fiatalabbikra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!