Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr Szécsény Istvánt vagy...

Dr Szécsény Istvánt vagy Boros Edina magánnőgyógyászt válasszam?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Tegnap én is a Szécsényit írtam. Figyelj, én szülés után 5 hónappal mentem el hozzá, nem nála szültem, de toxémiás voltam, és amikor elmentem hozzá, teljesen kiakadt, hogy mi az, hogy a szülész nem csinálta meg a rákszűrést a 6 hetes kontrollon, mert ő MINDIG megcsinálja. És hogy mért nem vizsgáltak még ki a szülés óta. Adott beutalót teljes vérvételre és vizeletre. Ezt nem sok orvos tette volna meg, ráadásul töviről hegyire átvizsgált, manuálisan és hüvelyi ultrahangot is csinált. Nagyon kedves volt, szerintem megdolgozott a pénzéért.

Ha megteheted, szerintem válaszd őt.

Sajnos Boros Edinát nem ismerem.

Rákoskeresztúron a városközpontban van a rendelője, másik 3 vagy 4 orvossal dolgozik a Szécsényi, ha gondolod, megadom a számát.

2011. okt. 27. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi...jaj nagyon nehéz választani:(

Milyen tarifákkal dolgozik a doktor úr?

2011. okt. 27. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én Szécsényit javaslom.

Amikor terhes lettem, elmentünk a magánrendelésére, és megkértem szépen, hogy hegy járjak hozzá a Bajcsba, mert sokkal közelebb van, mint a XVII. Azt mondta semmi gond, járjak oda, ne kínlódjak a dugókban.

Bármikor hívhattam, mindig nagyon tündér volt, és nem mellesleg nagyon alapos is.

Alkalmanként 5000.et adtam, és a szülésért 40-et (megkérdeztem mennyi a tarifa, és azt mondta, hogy ha akarok adni, adjak amennyit gondolok, ha nem tudok adni, akkor meg ne adjak.)

Azóta eltelt 2 év, most hívtam rákszűrés miatt, és még meg is szidott, hogy nem mentem hamarabb rákszűrésre, hiszen majd 2 éve nem voltam.

Úgyhogy szívből ajánlom!

2011. okt. 27. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A rendelőjében fixek a taridák minden dokinál. 8500 a terhesgondozás. Szerintem csináld azt, amit a második válaszoló! Ha tudom, lehet, hogy én is így csináltam volna, de én h*lye másik orvoshoz jártam.
2011. okt. 28. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Szécsényit javaslom! Egy volt kórházi dolgozó...
2011. okt. 28. 10:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Oksi, köszönöm a válaszokat:)

Már el is döntöttem, hogy a Szécsényi doktorurat választom:) Fel is hívtam a Medikard magánrendelőt-nov. 16.-ra kaptam időpontot. Kicsit messze van-akkor már 9 hetes kismama leszek. :( :)

Első alkalommal ti mennyit fizettetek neki?

Kár, hogy nincsen Árlista a honlapon:(

Szerintem én is majd átkérem magam a Bajcsyba, mert a Rákoskeresztúri magánrendelő nagyon kiesik nekem:( Bízom benne, hogy megengedi, hogy oda járjak.....

2011. okt. 28. 16:50
 7/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha vmelyikőtök olvassa, kérem válaszoljon Szécsényivel kapcsolatban! Azon vacilálok, h őt válasszam, m sokan ajánlották, de igazából még abban sem vagyok biztos h válasszak orvost... NAgyon soknak találom a tarifákat. Bár korábbiak többen írták h Szécsényi nem mond összeget.

Kérdező, végül nála szültél? Mennyit fizettél neki?

A Sulyokra azt mondják 120-at kér, pedig ő csak adjunktus. Akkor mennyit kérhet 1 főorvos?

Köszönöm előre is a segítségeket!

2012. jún. 26. 20:11
 8/8 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, semmiképp ne Boros Edinát válaszd. Én fél éve szenvedtem hüvelyfertőzéssel, többször is voltam nála, ránézésre(!!!) tenyésztés nélkül mindig megállapította, hogy mi a bajom, aztán felírta a méregdrága gyógyszereket, amik persze semmit nem értek, így eszembe jutott, hogy talán orvost kéne váltanom. És jól döntöttem.
2013. jún. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!