Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsett a kombinált és integrá...

Agleh kérdése:

Pécsett a kombinált és integrált teszt is pénzbe kerül!? 35 éves vagyok 8 hetes terhes. Én azt gondoltam, hogy ebben a korban már alanyi jogon- ingyenesek a szűrővizsgalatok. Szerintem pofátlanság, hogy ezért is fizetni kell! Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

bizony, szeptember 1től már a kombináltért(ami eddig ingyenes volt) is fizetni kell,de ugy tudom h ez mindenhol igy van már. rendelet....

ha a 2 közül kell választani én az integráltat csináltatnám meg a helyedben, az pontosabb(de drágább is)!

2011. szept. 26. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

sajna ezek ilyen "extra" vizsgálatok, már mindegyikért fizetni kell. Én sajna úgy jártam, hogy aug. 30-n töltöttem a 12. hetet, az 12. heti uh-ra csak szept. 1-re kaptam időpontot, így fizethettem, mint a katonatiszt :-s (szintén Pécs)

integrált teszt 20 ezer, kombinált teszt 9 ezer

integrált pontosabb, de sajnos ez pénztárca függő is

2011. szept. 26. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Mielőtt bármilyen fizetős vérvételt csináltatsz, tudd, hogy ezek csak kockázatbecslésen alapulnak.
2011. szept. 26. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a segítségeteket!
2011. szept. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!