Melyik orvost es korhazat valasszam?
2009-ben szultem az elso babamat. az akkori orvosommal meg voltam elegedve, rendes, mindent elmagyaraz reszletesen, amikor baj volt megnyugtatott es elmagyarazott mindent. szules utan minden nap bejott hozzam a korhazba es megnezte h h vagyunk. sajnos az akkori korhaznak a szuleszeti osztalya becsukott. Bejelentkeztem ugyanehhez a dokihoz, sajnos ugy nez ki h a regi recepcios aki nagyon kedves volt nincs, es egy bunko no van helyette. mar telefonban is bunko volt es rideg. ez meg annyira nem erint, de a valaszthato korhazak kozul, amit szerettem volna, oda csak varolistara tudtak venni es 25% az esely h bekerulok. a masik ket korhaz az bent van a belvarosban en 40 km-re lakom a belvarostol ez csak az autopalyas kozvetlen ut, de reggel az autopalyan kb 2 ora a bevezeto ut. en nagyon utalom a belvarost es ha nem kell nem megyek be. ha be is kell mennem minden alkalommal csak ideges vagyok. a ket belvarosi korhazrol megoszlanak a velemenyek, van aki jonak, van aki rossznak mondja. lehet csinalni turat bejegyeztem magam, csak engem a tavolsag elriaszt. azt tudom h doki vallal komplikalt esetet. haziorvosom ismeri. Nagyobb korhazak, tehat komplikacio eseten jol johet, de nem csaladias, olyan mint egy baby factory...
a sogornom egy masik dokihoz jar, aki vezet le szulest a kozeli kb 15 percre levo klinikan amit tobb forrsasbol hallva jonak mondanak. az orvost is jonak talaljak, de a sogornom mondta h tul gyors es nagyon gyorsan hadar el mindent. meg azt is mondta h komplikalt esetet nem vallal el, hacsak menet kozben derult ki a komplikacio. a recepcios aranyos. Haziorvosom nem ismeri. Kisebb korhaz, csaladias.
Nem tudom mennyire leszek komplikacios. Elso terhessegemnel semmi bajom nem volt, igy utolso napig is tudtam dolgozni, itt nem irnak ki betegallomanyba.... :(
De mostaninal az elso vizeletvizsgalatnal kimutattak mikroszkopikus ver jelenletet a vizeletemben, ami vese problemara utalhat. megyek ujabb vizelettesztre es ultrahangra de nem tudom, h ennek fuggvenyeben melyik dokit valasszam.
Mind a kettohoz van idopontom. Szerintetek?????Most emiatt a vizeletes dolgo miatt is parazom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!