Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik kórházat válasszam?...

Melyik kórházat válasszam? Szolnokit vagy a Ceglédit? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia én ceglédi vagyok ide jártam szerintem jó volt.Ha van fogadott orvosod és majd választassz szülésznőt szerintem semmi gond nem lesz.
2010. máj. 10. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!Olyan sok rossz dolgot hallani a kórházakról.A szolnoki közelebb lenne hozzám,de valamiért nem szimpatikus.Én is Cegléden születtem,talán ez miatt is lesz a végén az.

És neked ki volt az orvosod?

2010. máj. 10. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem Habony Pál a szülésznőm meg Kókainé Erzsike mindkettővel megvoltam elégedve. Ha gondolod tudok adni telefonszámot is.Mennyi idős terhes vagy?
2010. máj. 10. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a Habonyhoz járok,de nem csípem.Nem egy kedves ember.A Dr. Kopár Zoltánt viszont nagyon dícsérik,az SZTK-ban van magánrendelése.A ceglédi kórházat vágóhídnak hívják,de szerintem a szülésznőn múlik szinte minden.
2010. máj. 10. 14:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Még nagyon az elején járok a várandósságomnak.5+3heteske vagyok,de jó lenne már orvost választani.Habonyt sokan dicsérték már,én is nála születtem,ráadásul egy barátnőm is nála szült tavaly,és nagyon megvan vele elégedve.Azt hiszem el is kérem tőle a tel.számát és felhívom!

Köszi csajok a válaszokat!

Utolsó:Én is ugyanezt hallottam:-(((

Puszi!

2010. máj. 11. 12:46
 6/6 anonim válasza:

Szia.

Szerintem azért hívják vágóhídnak, mert aki egyszer császárral szült, azt csak csásszárra engedik újra. Nem vállalnak kockázatot, inkább vágnak.

Egyébként én is ott szültem, mindenki szuper profi volt és nagyon kedvesek a csecsemősök is. Szülésznőd legyen feltétlenül!! Én Vörösné Évikénél és Bihal Gabriella Dr.nál szültem. Mindekttőt csak ajánlani tudom.

2011. jún. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!