Melyik kórházat válasszam? Szolnokit vagy a Ceglédit? Tapasztalatok?
Köszi a gyors választ!Olyan sok rossz dolgot hallani a kórházakról.A szolnoki közelebb lenne hozzám,de valamiért nem szimpatikus.Én is Cegléden születtem,talán ez miatt is lesz a végén az.
És neked ki volt az orvosod?
Még nagyon az elején járok a várandósságomnak.5+3heteske vagyok,de jó lenne már orvost választani.Habonyt sokan dicsérték már,én is nála születtem,ráadásul egy barátnőm is nála szült tavaly,és nagyon megvan vele elégedve.Azt hiszem el is kérem tőle a tel.számát és felhívom!
Köszi csajok a válaszokat!
Utolsó:Én is ugyanezt hallottam:-(((
Puszi!
Szia.
Szerintem azért hívják vágóhídnak, mert aki egyszer császárral szült, azt csak csásszárra engedik újra. Nem vállalnak kockázatot, inkább vágnak.
Egyébként én is ott szültem, mindenki szuper profi volt és nagyon kedvesek a csecsemősök is. Szülésznőd legyen feltétlenül!! Én Vörösné Évikénél és Bihal Gabriella Dr.nál szültem. Mindekttőt csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!